.. bývalý ?

Príspevok v téme: .. bývalý ?
Ladybug123

.. asi pred 2ma rokmi sme boli spolu, obaja sme boli svoji prvý a obaja sme od vtedy mali 1 partnera .. ako sme boli s tými druhými, moc sme sa spolu nebavili, a ako sme sa rozišli, kontaktoval ma, zase sme sa spriatelili.. a prišiel taký nenápadný návrh na taký kamarátsky sex :) aj by som do toho šla, ale bojím sa, že ked tam bude zas tak bezbranne ležať .. neuvidím v ňom zas to, čo kedysi? a to by sa mi veľmi nehodilo .. :/ mohli by ste mi povedať váš názor ? .. a mám 18, on 19

slnečnicaa

Ja skôr nechápem vetu "len tak bezbranne ležať" :-) ide o nezáväzný sex predsa. On ta nechce, ty nechceš jeho, v posteli ste na seba zvyknutý, tak prečo nie, uži si

smajliQa

preco chces liezt do postele s niekym s kym si chodila ale uz sa k nemu nechces vratit????
to si rovno mozes najst na sex niekoho noveho a nemusis tak otvarat zahojene rany,,, nie?????
a on tiez,,,
preboha ved si vazte jeden druheho... alebo si vaz aspon sama seba ked uz nic ine...

Ladybug123

alenka_maxova: asi tak, skúšam tu :)
tpch: ja to nerobím, ja sa len pýtam :)
winki: vrátiť sa k sebe určite nechceme :P teda aspoň ja ..

tak ďakujem za názory, asi to nechám tak, ako to je .. :)

Hanaaa

nemá si kde pichnúť, tak ty si mu prišla vhod, asi ťa pozná a vie že mu na to škočíš,môže ale nemusí to tak byť - hovorím z vlastnej skúsenosti, pretože v mojom prípade tomu prasaťu šlo o čistý sex a popri tom randil a nabaľoval ďalšie dievčatá,nie že by mi to vadilo ale sex? so mnou? veď si ma niekedy vážil a ľúbil ma a teraz ma chcel na sex?...takže si pekne išiel hľadať nejakú štetku keďže som mu povedala že ja s ním sexovať nebudem a štetka tiež nie som....urazil sa a od vtedy sa chvalabohu už neozval...grc

alenka_maxova

Ladybug, moc si nepochodila v sekci "sexuologia", ze? :D Ja ti napisem len to iste, co v tej sekcii...ja byt na tvojom mieste, skor by som sa bala pohlavnej choroby. Genitalne bradavice su dnes vysokoprenosne... :) tak vela stastia

winki

Pokiaľ tam cítíš, že by to mohlo otvoriť už zahojené rany a neudržali by ste to v rovine kamarátskeho sexu, čiže žiadne očakávanie a tak dalej...tak rozhodne ti to neodporúčam.
Ak sa k sebe chcete obaja vrátiť chodťe na rande a nie hneď sexovať.