poradte mii neviem čoje to somnou alebo čo,
ked som s priatelom som štastna,
ale ked mi povie ze dneska nebudeme spolu ze ide dakde vonku s kamosmy taak newem nejako sa spravam ku nemu nervozna ako keby nasrata ja newem co je to somnou:/
asi sa bojim ze ho stratim :/
Ako to je vlastne somnou?snim?
Toto je FAKE téma. Takto nepíše nikto kto má aspom trochu rozumu. "Ja nemam 11 skor ty maš 10" Takto sa háda typické decko v škôlke. Skončil som...
no ved strata zivotnych hodnot znamena to, co pises-ze nemaju ziadne hodnoty.
Taktiez nechapem sukajuce deti, ved je to chore cele. V 20 rokoch budu mat odsukane na cely zivot, budu to vyzite stareny s mladym telom, ale mrtvou dusou bez zmyslu a hodnot. Ak toto ma byt buducnost naroda, tak amen. Su blbi, blbi, blbi.
tpch, neviem ci strata zivotnych hodnot....ved dnesna mladez nema ziadne zivotne hodnoty. Su totalne strateni a nepouzitelni pre zivot. Chodte do sekcie "sex sexuologia" a najdite si temu "prvy sex, ako na to, ked to boli". Tam 13 rocne deti pisu, ze by chceli mat sex, nuz ale nie je s kym a ked je s kym, tak to boli. Ako mozu z tychto deti vyrast stabilne osobnosti, rozmyslajuce, psychicky zrele????? Fero M. zrejme si aj ty natrafil na jednu z nich. Nehovorim, ze to tak musi byt, ale vyzera to tak. Poznam X zien, ktore vedia co chcu a vo vztahoch nevyhladavaju problemy tam, kde nie su. Su emocionalne vyspele, lenze tie zeny zacali sexualne zit omnoho neskor ako tieto detiska...Aj v tom to je! Nehovorim, ze zakonite u kazdeho, ale je to jedna z pricin, preco sa tu stale objavuju tieto temy...
Fero, to je psychicka nezrelost kombinovana ucinkami antikoncepcie na psychiku a strata zivotnych hodnot.
Dalsia. . Presne o tom som vcera pisal a potom nas takych ako ja len trapite. Najprv si dajte zivoty a hlavy dokopy a potom sa hrnte do vztahov!!! Bez urazky, lebo potom tu zakladam temy o tom ze som priatelke nic nespravil a sprava sa presne ako ty a takych je staaale viac a viac. Ja neviem co sa vam zenam porobilo. 90% prispevkov neviem co chcem som nestastna a bez dovodu...
no ak sa spravas tak prchko k priatelovi ako tu vybuchujes za miernu kritiku tvojho pisania, tak hodne drzim palce, lebo lahke to tvoj priatel ocividne nema....
ved mu daj slobodu!nemozete byt na sebe ako zuavcky!
megi118, oni spolu nebyvaju.....dievca by nevedelo vypisovat seky na poste a ucty platit za byt :D Namiesto V by pisala W :D :D
aj bývate spolu?
no,maršla-kedže ho lúbiš je to prirodzené,ked niekam ide bez teba.Mnohe sa tak cítime.Netráp sa zbytočne,aj ty si vyjdi s kamoškami,aj ked nemáš chuť-uvidíš čo na to povie on,a vráť sa o 3-4hod.
zbohom!
Tvoja reakcia tiez svedci tak o zaciatku puberty, viac nie :-DDD