Ako sa mam stravovat zdravo a chudnut ked nato nemam peniaze??

Príspevok v téme: Ako sa mam stravovat zdravo a chudnut ked nato nemam peniaze??
123RT

Ako?Ako mam jest 5krat denne aby som chudla ked musim brat ohlad pri nakupovani na rodinu a hlavne peniaze.Nemozem si kupit ovocie za 1eur.ale radsej kupim chlieb ale ani ten nemoze byt celozrny lebo tie su male takze kupim obycajny.Nemozem kupit si kupit musli za 2-3e ktore by som jedla len ja radsej kupim za tu cenu maso pre vsetkych.Tak mi poradte ako mam zit zdravo a zaroven chudnut ked nato nemam peniaze????

xxxxxxxxxxxx

ozaj ta pekarnicka, kamaratka si ju kupila a tvrdi ze je to drahsie ako si kupovat chlieb v pekarni. Tak neviem... tiez som pocula ze tie celozrne veci su vacsi humus , nez chlebik normalny...ja som raz vydrzala nejest pecivo asi tri mesiace, ale islo to velmi tazko, schudla som velmi lebo som bola naucena na chlieb, rozky, ja som na nom zavisla ach jaj...raz ale ked som sa k nemu vratila islo to zase dole briezkom :)))

xxxxxxxxxxxx

del stravu,viem su ludia ktori to odsudia ale je to ucinne no treba s tym zit dlhodobo. Napriklad varis rodine dajme tomu kelovu polievku, odober si pre seba a az potom tam daj zaprazku. Napriklad varis maso a zemiaky, tak v jeden den jedz len maso a zemiaky si odloz na dalsi den... ja si myslim ze delena strava nieje taka narocna a pomaly zacnes chudnut ked ju budes dodrziavat. narocnejsia je 90 dnova aj ked je zalozena na takom istom principe ale tam na ranajky mas to ovocie kazdy den, a kazdy den musis varit nieco ine co je narocne. Staci ze budes delit stravu, nebudem miesat sacharidy s bielkovinami, nebudes miesat ovocie s bielkovinami atd tak to pojde. Vyluc ten chlieb celkom. Papaj pravidelne to je hlavne dat si cas kedy budes jest. A pi strasne vela vody, teraz je chladno var si caj ale neslad ho.

AdamKrt

Musli nekupuj. Mozes si kupit ovsenne, razne, ci jacmenne vlocky.

Ad clozrnny chlieb je tiez vo vacsine len odrb. Ked chces nieco slusne, kup si pekarnicku na chleba a za zlomok ceny, lacnejsie nez obycajny chlieb, mozes mat denne kvalitny, celozrnny.

Ad jogurt - ked si zozenies jogurtovu kulturu, staci Ti kupit len mlieko a mozes mat denne jogurtu neurekom. Treba iba mlieko dolievat, probioticka kultura sa sama stihne rozkotit /nechas len trochu, co pridas do noveho mlieka/.

123RT

Mna to len tak napadlo ake je to v dnesnej dobe tazke.Ovocie vidime(jeme) raz za mesiac niekedy ani to.Snazim sa detom kupovat jogurty tie detske niesu drahe(nekupujem pribinacik)ale su male a zas to nemozu mat kazdy den.lebo jogurty pre dve deti na den 2e a viac.Je viac ludi ktory maju taky problem?

slovenka123

A ešte si do toho predstav,že ochorieš,potrebuješ drahé lieky,ktoré ti aj tak ako postupne zistíš ani nepomôžu,dopraj si diétu a uplne inú stravu ako ostatní členovia rodiny,budˇpri tom kľudná a vyhýbaj sa stresu a to všetko pri minim.mzde a plať hypotéku.

Maoam

tak radsej investovat viac do zdravej stravy a casom (roky) usetrit na liekoch a citit sa fit, zdravo, ako pchat do seba nezdrave jedlo, sice za lacnejsi peniaz, ale koniec-koncov casom trpiet na civilizacne ochorenia, nadvahu a minat kopec prachov za lieky, doplatky, citit sa nanic...

a rodine tiez len prospeje, ked sa budu zdravsie stravovat, hlavne decka

dana660xz

123RT mas pravdu je to vsetko drahe a co je zdrave je drahsie. preto maju ludia problem s nadvahou, jedia nekvalitne jedlo. ak chces schudnut, tak skus mensie porcie.

123RT

Tak ano ale predstav si situaciu.mas 10e tak co kupis nieco co moze jest cela rodina alebo kupis nieco co budes jest len ty?Velmi rada by som jedla celozrne pecivo ale biele je lacnejsie....Uz som stoho niekedy fakt zufala.