Mate nejaké skúsenosti čo sa dá jest a piť počas tejto choroby bez toho aby som to vyvrátil?
A ako ju najrýchlejšie vyliečiť?
črevná chrípka
Kolegovi zabralo koloidné striebro - je to veľmi účinný prostriedok proti všetkým patogénom v organizme (vírusy, baktérie, snete, plesne...) Užíval pomerne vysoké dávky - ráno a večer po 1dcl KS, a po dvoch dňoch úpná pohoda. Jasne, že po takejto kúre človek musí doplniť stratenú správnu črevnú mikroflóru, napr. activia.
akm je to virus, treba sa branit aktivne antiviralnymi prostriedkami, nie len cakat, kym telo vyrobi dost protilatok a potlaci virus. Tak je poskodenie tela znacne.
najlepsi je caj bez cukru a den dieta chlieb alelo suchy rozok suchar a tak..
papá!!!
Ved ja viem,ale my tu máme samých šetrných dochodcov a kým budem na nich čakat.Ale idem teraz ešte het,potom cvicit,tak hádam za ten čas to rozbehnú.Tak sa zatial maj krásne,navar si čajíku,na priedušky je tuším prvosienka a podbel a lieč sa.
Aj vzduch pri odvzdušňovaní ti točí vodomer. Nechcem byť zlomyselný, ale nechaj to na susedov, nech si najskôr oni odvzdušnia systém, a keď im už potečie voda, púšťaj aj ty. Menej ti nakrúti.
Aha,tak pardon.Dnes bol super den,nešla celý den voda a teraz ešte budem dalšieho pol odpustat kým bude ako tak OK.
Aljoška, to nebol podpich, ale len som mal v tom zmätok.
Tomáš a čo vlastne užívaš?