Už je to asi 10 dni čo mi mešká, dnes som si spravila 2 testy, ktoré boli negatívne. Iné problémy nemám, len menšie špinenie posledné 3 dni.
Ísť k lekárovi alebo ešte čakať? Bude veľmi zle ak by som nešla k lekárovi?
Meskanie menstruacie
no ja som vysadila tabletky v novembri a v decembri som dostala menstruaciu este normalne ale teraz uz vysse dvoch mesiacov nic, ale ja som prave preto zacala brat tabletky, ze mi to vzdy takto lietalo... bohuzial mala som skusky teraz o mesiac statnica, tak k lekarke zajdem az po nej, ak nahodou nepride, dufam ze je to v pohode mam 25 rokov, ale moja mama mi vravi, ze ona tiez fungovala takymto stylom ( nepravidelnym ), ked nebrala tabletky.... myslite, ze to fakt moze ,,dedicne\"?
orchidea, prerusovana suloz, ako urcity druh antikoncepcie je ten najmenej spolahlivy sposob. K malemu ovolneniu ejakulatu so spermiami moze a casto dochadza aj pocas styku, dlho pred samotnym vyvrcholenim a ejakulaciou. Hovori sa tomu tusim kvapka stastia, ale to je jedno. Spoliehat sa na to, ze priatel "si da pozor" konci az pricasto tehotenstvom.
zhruba tyzden presiel. sprav si test a pri akomkolvek vysledku zajdi najneskor v priebehu nasledujuceho tyzdna na gynekologiu.
mam 20, menstruaciu nemam uplne pravidelnu ale vzdy je to tak 26 - 30 dni.
nemali sme ochranu ale priatel sa nikdy nespravil do mna
Na znacenie si menstruacie mozes vyskusat napr kalendar www.zienky.com (pripadne verziu cez facebook: apps.facebook.com ). V statistikach a grafe cyklov lahko uvidis ci a o kolko ti menstruacia meska (v porovnani s ocakavanou menstruaciou).
myslim že nie, možno len sem tam ma pobolieva brucho
ale znepokojuje ma to špinenie, už od nedele je to stale trochu take niečo ako posledny den menstruacie, ale vzdy len trochu cez den
tak mala som dosť stresy cez skuškove, ale už 2 tyždne mam klud