prídajte svoje skúsenosti

Szivo

FrostBurn .. Ahoj ;)

Ja nejdem do chudnutia stým že si to vezmem a už schudnem .. ja som už schudol 16 kg a ešte chcem schudnút ... a ja stravu mám dobru .. posilovat chodim a bicykel mám doma a ja to chcem brat ako len doplnok ktorí mi pomože ... najhlavnejšie je upravit stravu, začat sa hybat a spalovač beriem len ako doplnok ..

FrostBurn

nikto realne nejde do chudnutia s tym ze schudne vdaka nejakemu doplnku, ale ides s tym ze schudne a mozno si pocas toho nejaky kupi .. v EU mame prisnu legislativu a tak vacsina dopnkov na chudnutie nie je nezdrava, ale zase aj malo ucinna, ja som skusal sacharidove vlny(to nie je doplnok), nic prijemne, ale 10kg dole ako nic ...
90 kg neznie ako vela, ale ak to nie su svaly tak potom moze byt.. mal by si sa zamerat na dobry trening a dobre stravovanie, vyskusat to a ak to bude niekde vyaznut tak sa pytat, netreba tolko filozofovat predtym nez to skusis

doubledog

skusenost nemam, ale ma dobre zlozenie a ked ho zaradis ako podporny prostriedok a mas zvladnutu dietu a pohyb, urcite ti trosku pomoze.

Szivo

jankaaaaaaaaa : no hej myslím si aj ja žeby som mal pekne schudnut s takým režimom ..

Magy : no to máš pravdu ! Treba stravu,cvicit pravidelne a spalovač tukov je len dodatok ..

J111 : hej no kúpim a verím že mi to pomože .. :)

Milky : no ja mám 170 cm vyšku a 89 kg takže mám z čoho chudnut ..

Milky

Szivo
Neviem ti povedat. Nepoznam tvoju muskulaturu.
Ak je z coho schudnut (tuk) a si zdravy, pravdepodobne ano.
Poznam ludi, co maju 110kg, 180cm a nemaju na sebe ani gram tuku.
Ja sam mam po diete (55kg dolu) na bruchu kozu z ktorej neschudnem nikdy. Naopak, este som musel pribrat 3kg, aby som nevyzeral ako svoj vlastny dedko po 50 rocnom pobyte na Sahare..
Poznam ludi, ktory maju 180cm, 60kg a stale chcu schudnut a ziadaju rady.
Efedrin - ak si precitas o efedrine v odbornej literature, nic odporucaneho tam nenajdes. Sypaci to pouzivaju, ale vedia co robia a s akym rizikom. Na amaterskj urovni (to ta neznizujem) to radsej nerob. To, co zabera urcite normalne nezozenies a nie je to samoucelne. Napriklad zmes Kofein,Efedrin,Synefrin - nie, zabudni. Nic zdraviu prospesne..

J111

Ja to poviem inak. Na nieco to dobre je, musis zistit sam na co. Kup si to, vyskusaj. Za vyskusanie nic nedas:D resp. takmer nic.

Magy

Drviva vacsina pripravkov podobneho typu pracuje na zaklade nejakej teorie. Lenze tie teorie bud casto nefunguju, alebo je potrebne este nieco k tomu. A to nieco je poriadna fyzicka namaha, taketo spalovace potom funguju ako katalyzator, pomahaju. Samy o sebe nespravia nic. To mas ako s posilovacom brzd. Kym nejde motor, brzdy takmer nefunguju. Takze najprv zapnut motor a potom to pojde. A casto aj bez vyhadzovania penazi za taketo, casto uplne zbytocne, preparaty. Kazde telo ma nejaku svoju vnutornu rovnovahu, ak do neho zacnes nasilu tlacit nejaku chemiu, podda sa. A bude poslusne, pokial ho bude ta dodatocna chemia/tlak ovplyvnovat. Akonahle vysadit, vrati si svoju rovnovahu spat. A si tam, kde si bol/a.

Szivo

Milky .. uvidím ešte že či to kúpim či nie ..Milky skús mi poradit myslíš si že dám dole aspon 10 kg .. ak stravujem sa zdravo 5x za den jem ..3x do týždna posilovna činky .... a 4x do týždna stacionarny bicykel ?

0vecka .. myslíš si, že Efedrin by mi mal pomoct ?