ahojte, potrebovala by som poradit. mam kamarata A, ktory ma niekolkorocny vztah so svojou partnerkou B. Partnerka B bola na zaciatku vztahu super. rokmi pribrala a zlenivela, ale tak strasne, ze sa na to uz neda ani pozerat a nic s tym nerobi, beznadejny priprad s prognozou zhrosovania stavu. Lenze A si to neuvedomuje (alebo uvedomuje a nevie co s tym). V podstate vsetci jeho kamarati nechapu, preco s nou este je, ale nikto nenabral odvahu sa s nim o tom rozpravat. Myslite si, ze mu mam povedat na rovinu, ze jeho priatelka je ... no strasna? Riskujem, ze sa so mnou nebude bavit do konca zivota. A nemam nanho zalusk, mam vlastneho priatela C :) Alebo radsej nestarat sa do druhych?
zasahovat do vztahu kamarata?
laska nie je o krase vonkajsej ale vnutornej. a takych chlapov ako je tvoj kamarat je malo, lebo vacsinou sa najdu taky, že to co nemaju doma hladaju inde. A ich vztah je zrejme o niecom inom ako len o fyzickej pritazlivosti. Lubi ju taku aka je a nezalezi mu na tom ci ma 60 kilo alebo 120kilo! ber si z neho priklad :)
laska nie je o krase vonkajsej a vnutornej. a takych chlapov ako je tvoj je malo, lebo vacsinou sa najdu taky, že to co nemaju doma hladaju inde. A ich vztah je zrejme o niecom inom ako len o fyzickej pritazlivosti. Lubi ju taku aka je a nezalezi mu na tom ci ma 60 kilo alebo 120kilo! ber si z neho priklad :)
Podla mna nemá nikto právo zasahovať do vztahu druheho cloveka. Ani ked sa ti partnerka kamarata nepaci, ani ked vies, ze ho klame a podvadza. Neries ci co sa netyka teba pokial ty on neda otázku co ma robit. Vtedy môzes povedat svoj nazor...ale inak staraj sa o seba teba by sa to tiez nepacilo, keby tvoj vztah riesa vsetci vasi priatelia.
Pozri, ja som teraz štíhla a mám priateľa. Kebyže začnem, nedajbože, priberať a on pri mne ostane, aspoň viem, že má skutočne miluje. :)
Vies, darkmother, vsetko sa raz v zivote vracia. To je pravidlo. Takze ak nechces, aby jedneho dna nejaka ina "kamaratka" hustila do tvojho priatela, aka si hnusna, a ze na co s tebou este je, tak to nerob ani ty teraz...
jj necham to tak. bolo by z toho viac skody ako uzitku. musi na to prist sam.
mne je uplne jedno akym stylom to myslis.nemienim sa do teba navazat.na co aj?len ti poviem tolko ze myslis si ze je spravne mu povedat svoj nazor ked ani ty sama niesi presvedcena o tom ze mas 100% pravdu?keby si bola tak by si sa predsa nepytala na "nas" nazor a rovno by si za nim isla a povedala by si mu co si myslis.
velmi dobre vies co je spravne v tejto situacii.dufam ze si pochopila co mam na mysli :)
filipka diky... sa to tu zvrhlo, lebo NIEKTORI SI NECITAJU ZE SA TO NETYKA VYZORU ALE LENIVOSTI.
Nevidim nic zle na tom, ze by si mu povedala svoj nazor, resp.sa s nim o tom porozpravala. Tiez som zazila podobne-velmi dobry kamos si zacal s totalnou kravou, co som mu aj povedala (samozrejme, jemne, ze podla mna to nie je ta prava pre neho a mohol by mat ovela lepsiu),neskor to aj sam uznal,no akosi sa nerozhojdal k rozchodu. Vysledok? Krava mu nasadila parohy a cez net sa s nim rozisla. Potom mi povedal,ze som mala pravdu.