S novym priatelom sme spolu asi 3 mesiace, zoznamili sme sa s rodinami, kamaratmi a od zaciatku to vyzera medzi nami dost vazne (aj ked samozrejme moze sa stat vselico).
Jeho rodina je velmi fajn, rodicia su ku mne mili a ja sa tam vzdy citim velmi dobre. Naopak v nasej rodine je ina situacia, kvoli otcovmu pitiu. Trva to uz dlho a ziadne navrhy z nasej strany nepomahaju a vsetci sme z toho nervozni a nie sme "vo svojej kozi". A navyse sa zda, ze sa to dlho nevyriesi, lebo on to riesit nechce. Priatel o tom este nevie. Mozno nieco pochopil, ked bol u nas, mozno nieco z mojich reci, ale nikdy sa na to nevypytoval. Viem, ze raz sa to dozvie a ja neviem, ako mu to povedat, lebo sa za to velmi hanbim a o to viac, ked jeho rodina je taka mila. Viem, ze aj oni maju svoje problemy, ale myslim, ze v porovnani s tym, ako zijeme my, je to uplne nieco ine.
Chcem aby to vedel, ale aj sa mu to hanbim povedat a hlavne mi je to nesmierne luto, ze ho musim do toho zatahovat, lebo aj keby sme nebyvali u nas, tak stale je to moja rodina a stale to budem riesit - nie kvoli otcovi, ale kvoli mame a sestram.
Nejake podobne skusenosti?