ahojte. poraďte mi prosím, čo mám robiť lebo sa z toho už asi zbláznim!!! nenávidím priatelové bývalé a nielen to, ja dokonca na ne žiarlim a keď niektorú z nich stretneme tak mám z toho depky a celá sa trasiem, nemožem spať a mám skazenú náladu na pár dní... a dôvod? vadí mi predstava, že s nimi spával a hovoril im ako ich miluje a teraz to všetko robí aj so mnou. ja mám strašne bujnú fantáziu a dokážem si pri pohlade na ňu predstaviť celé milostné orgie... ja viem, že je to choré!!! ale nedokážem si pomôcť!!! PROSÍM POMôŽTE MI S TÝM...
nenávidím jeho bývalé!!!
viktorrka, ja to poznam, bola som taka ista...
ziarlivost je svina, vedie k sebadestrukcii cloveka. takym ludom sa potom vravi jednoducho: pacienti
si uvedom, ze preco je s tebou a nie s byvalymi????
To nieje normálne. Musiš mu veriť a ak ho máš rada tak na to nebudeš myslieť.
podla mna sa zbytocne trapis, tym ho mozes stratit... skus sa nad tym zamysliet, co ti este vadi, urcite je toho viac. Bud sa budes s tym nadalej trapit, alebo s tym prestanes. Ved ho nechces touto posadnutostou stratit. To je zbytocna strata. Nesmies to takto velmi brat, uz ste sa kvoli tomu hadali, lebo aj tvoj priatel to povazuje, ze je to zbytocna hadka. Pokial ti on nedava dovod na ziarlivost, tak urob s tym nieco cim skor, hlavne kvoli sebe, lebo sa zblaznis, a mozes sa zmenit. Budes to mat naozaj potom tazke.
tak ja som presne taka ista. privadza ma to niekedy do hroznych stavov. ja som si ho uz vzala a myslela som si, ze ma to prejde, ale kdezee. a ked si predstavim, ze lezali na tej posteli, co ja... chyti ma hroza, neviem ako to riesit, mozno casom...
ved ja sa o to snazim, teda aspon pred nou a pred nim. kvoli tymto veciam sme mali strasne moc rozhovorov a dokonca aj hadok ale nikam to neviedlo, musela som mu slubit ze nebudem o tom hovorit tak sa snazim ale neda sa mi... pred nimi som akoze cool ale doma mi je az do placu a strasne sa trapim, a trapim tym iba seba ale aj tak to nedokazem prekusnut
tak ja som presne taka ista. privadza ma to niekedy do hroznych stavov. ja som si ho uz vzala a myslela som si, ze ma to prejde, ale kdezee. a ked si predstavim, ze lezali na tej posteli, co ja... chyti ma hroza, neviem ako to riesit, mozno casom...