Tretia bradavka

renata152

Ja som s ňou otehotnela, porodila, odkojila a v pohode a nikto mi ju nikdy nedoporučil vybrať, lebo je v nej taká malá žľaza, cez ktorú mi dokonca po pôrode vytekalo trochu mlieka. Ale možno Ty máš niečo iné a žľaza tam nebude. Ja si neviem predstaviť ako by vybrali žľazu, ktorá sa nachádza pri ďalšej žľaze.

dana660xz

toto iste ma aj moja kamaratka. isla s tym k zenskej doktorke, ta jej to vysetrila a povedala je len, ze zatial to netreba vyberat, ale pred tym nez otehotnie by mala urcite prist a vtedy zvazi, ci je potrebne to vyberat alebo nie, lebo by to mohlo nieco komplikovat. kamoska ma este len 20 rokov, tak to nechava tak.neboj, zbehni s tym k doktorke a ta ti povie viac.

renata152

Vykašli sa na to, nechaj ju tam, kde je. Myslím si, že je to blbosť nechať si ju vyberať. Je viac než možné, že okrem nej tam máš aj malú mliečnu žľazu a keď budeš mať niekedy bábo, tak tak v nej budeš mať aj trochu mlieka. Ak by si s tým mala mať problém psychický, tak sa opýtaj na prsníkovej poradni, urobia Ti sono, ale ja by som si ju nedala vybrať.

tpch

No vies, ked clovek nema zakladne vedomosti a vyjadruje sa k odbornej teme, potom to tak vyzera. drzim palce pri vyrieseni problemu.

misa_d

ano ano aj ja sa na tom smejem... uz som odpoved dostala na antikoncepcia.com inak vrelo odporucam, tam vam aj poradia a nie vas vysmeju :)

tpch

misa, normalne sa to da chirurgicky odstranit, nie je na tom nic strasne. Treba ale vysetrit, ci je to cisto len bradavka, alebo je tam aj miniaturna mliecna zlaza. Nie je to uplne bezna zalezitost, ale ani nejaka hrozna rarita tiez nie. Takze hlavu hore.