potrebowala by som poradit ako sa zbawim chlpkow na prsiach w okoli bradawiek...skusala som si ich oholit ale newyzera to pekne....mozem si nejako ublizit ked si ich vytrham pinzetou???
chlpky na bradavkach
nooo ludia,zatial som to skusila na jednej,co ma prekvapilo,ze to ani tak nebolelo,ako som cakala....bojim sa troxu toho vrastania,o ktorom pisala ekvilana,ale ked to bude fajn,tak otrham aj tu druhu a bude to konecne vyzerat pekne esteticky :)
Ja som videl ze si pomocou ohna vypaluju aj chlpky v nose a na zadku, seriozne to myslim.
ja som v jednom dokumente videl, ako turci holia pomocou ohna, ale radsej si to sama nerob
oprawa....skusim*
dakujeeem za rady:P....skus a potom napisem
Mala som ten istý problém,vytrhávala som si ich a teraz mi už nerastú vôbec..
Ja mam to iste...a trham si to pinzetou.Najprv som sa tiez bala..ale je to pohoda.To celkom dlho vydrzi.Jediny problem je,ze obcas vrastu donutra a potom sa tam vytvori taky kopcek...sa mi to stalo uz a ked som si to ihlou vysparchala,tak ten chlp mal uz 1,5cm!!!
ja si ich tiez vytrahavam a nevadi to zatial..tak isto aj na podbrusku...kazdy vravi ze netrhat bo to bude este horsie ale aj tak je to lepsie ako chodit tak neesteticky zarastena
doporučujem netrhať!
skôr odstrihnúť