Kvalita života mladých diabetikov

Príspevok v téme: Kvalita života mladých diabetikov
Zuzik

Krásny februárovo mrazivý deň prajem, drahý ľudkovia!!!

Nuž, ako začať. Podobných príspevkov ste tu už možno mali nespočetne a každý z nich mal niečo spoločné - liezol na nervy. Ten môj asi nebude výnimkou, ktovie, nechám sa prekvapiť ;-) Ale teraz už k veci...

Totiž, nájde sa, pls, medzi Vami pár šlachetných a dobrosrdečných mladých ľudí, ktorí mi budú ochotní vyplniť zopár dotazníčkov? Drobná odmena z mojej úprimnej vďaky je samozrejmosťou. Rovnako tak Vám budem môcť poskytnúť výsledky dotazníkov, ak budete chcieť. Takže budete vedieť na čom ste z pohľadu psychológie.

Viem, viem, neni času, čas je drahý, čas sú peniaze...ten čas...to mi hovorte (štátnice mi už štrngocú pred dverami kľúčami :D). Viete, zverím sa Vám, že pri výbere témy mojej záverečnej práce Kvalita života adolescentov s DM som netušila, že zohnať dakoho v tejto hektickej dobe, kto bude ochotní obetovať svoj čas nejakým trápnym dotazníkom, nebude hračka.

Preto sa chcem touto cestou informovať, či sa medzi Vami nájde niekoľko milosrdných samaritánov. Ak budete súhlasiť, v najbližšej dobe by som sem svoje dotazníčky zavesila.

The end mojej siahodlhej prosby, už len čakať na reakciu z Vašej strany. Prosím, ozvite sa, budem rada.

Tak či tak, prajem Vám veľa síl zo všetkým, čo Vás v živote postretne, nech už to bude čokoľvek!

S pozdravom, Zuzik.

Gabika322

Ahojte všetci, chcela by som sa na Vás obrátiť s prosbou, či by ste boli takí ochotní a vyplnili mi dotazník o Kvalite života ľudí s cukrovkou, ktorý je potrebný k mojej bakalárskej práci. Bola by som Vám veľmi vďačná a veľmi by ste mi pomohli.Kto by mal záujem, tomu pošlem dotazník na mail. Vopred veľmi pekne ďakujem.

barča

hlavne, zuzik, rozpísala si sa a neviem o čo ti ide - potrebuješ predbežne zistiť počet ochotných? namiesto vypisovania esejí si už mohla priamo vytvoriť dotazník a ponúknuť ho na vyplnenie.
z časového hľadiska tipujem, že štátnice budeš mať až v roku 2013.
z hľadiska závažnosti pravopisných chýb tipujem, že si ešte len na základnej škole.