Ahojte. Mam 20 rokov a som prvak na vysokej skole. Do dnesneho dna som este nemal ziadny vztah. Dost na aj stve ale chyba je asi vomne kedze som hamblivy. Asi pred rokom som spoznal jedno krasne dievca ktore omna prejavilo velky zaujem. Ale ja som to odmietol, ze ja este nechcem ziadny vztah. Neviem ani preco to spravil, mam pocit akoby som pre tym utekal. Medzicasom sme stou babou boli kamarati ale v poslednom mesiaci zas namna zautocila :)Zacala ma balit, pri kazdej prilezitosti ma pobozka a tak. Uz ma aj do postele zviedla :D Ja mam onu zaujem ale obavam sa jednej veci. Ona ma 23 rokov a je to manazerka jednej firmy. Je bohata ma auto, byt atd. Ja som oproti nej len maly studentik a navyse aj neskuseny. Bojim sa, ze tento rozdiel medzi nami nebude robit dobrotu. Zasa sa mi paci, ze uz je taka uvedomela a vie co chce a tak. Cez vikend sa mi zdôverila, ze ma lubi a chce aby som bol len jej, ze to somnou mysli dost vazne a ze chcela by aby som snu byval. Tu si myslim, ze ja som asi este neni pripraveny na taky vazny vztah. A este dalsia vec je co nato povedia moji rodicia ked sa dozvedia, ze chodim so starsou, bohatou blondinou. Ale na druhej strane mam ju rad, stale nanu myslim a tesim sa z kazdeho telefonatu ci spravy od nej. Casto chodi zamnou a som moc rad ked sa omna takto zaujima. Ale niekedy mam take myslienky, ze ci ma nebere len ako taku docastnu zabavku napriek tomu co mi povedala. Ludia ja neviem co robit. Na jednej strane ju hrozne chcem ale bojim sa vztahu. Co myslite, moze to ona somnou mysliet skutocne vazne? Skuste mi niekto poradit, hlavne dievcata ktore maju mladsich chalanov.
Bojim sa vztahu
boze ufo ty si debil. sorry ale fakt. vies co ? cela tato tema mi pride tak ako keby si sa chvalil ake mas stastie a ze si mozes vyberat a ze kasles nato a odkopnej aj peknu bohatu blondinu lebo ty frajerik mas na viac. Hras sa tu na neviniatko ale ide ti len o to aby na teba slobodny ludia z tohto fora ziarlili. strc sa ! a nepis sem kktiny !
Magy: ja ju poznam relativne dobre. Ked bol medzi nami len ten kamaratsky vztah tak som spoznal jej povahu a tieto veci. Chodili sme s kamaratmi spolu na akcie a vedela si aj dost vypit a tak. Bola taka blazniva caja. Ale ked zacala pracovat uplne sa zmenila. Zrazu zmenila priority. Stale sa otom rozpravame, ze to ani neni mozne ako sa ona zmenila.
a co povies nato ked chce aby som ju predstavil doma nasim???
inak par krat uz aj ziarlila ked som bol s kamaratkami a mi dali taku kamaratsku pusu
ale jedna vec je ista ked snu budem, budem musiet byt poslusny zajacik lebo ona je dost prisna. Zas nie ze budem pod papucou ale budem musiet posluchat.
UFO - tak za prve - znie to prilis krasne na to, aby bola do teba fakt zamilovana, v zmysle hlbokej oddanosti. skor to bude na styl, ako pises "aha, pekny zajacik, stiahnem ho do postielky a ked sa ho dostatocne nabazim, kopnem ho do zadku a najdem si dalsieho". nechcem ju sudit, nepoznam ju. usudzujem len z toho, co popisujes. ale zatial mi z toho vychadza len toto. kazdopadne, par rad tu je.
zisti si od NEZAVISLYCH ludi, co ju poznaju dlhsie alebo odinakial, na co by ona mala vplyv, aka je. ci je to fakt spolahlivy a doveryhodny clovek (po citovej a ludskej stranke), alebo je to mrcha, ktora proste berie vztahy ako na beziacom pase.
uvedom si jednu vec - zatial ti taha medove motuzy popod nos. ma na to. financne aj poziciou. je uplne jedno, ci to mysli vazne, alebo ta berie len ako docasnu zabavku. zamysli sa najme - pozvala ta k nej byvat. ONA ma vsetko, nie ty. ONA ma byt, auto, zazemie, ty prides (blbo povedane) s holym zadkom. A ked sa ta rozpravka skonci, vezme ti kluce, vykopne ta z jej baraku, a ostane ti zase len ten holy zadok ale cosi naviac - zlomene srdce a nastrbena dovera k zenam.
takze to skratime - nebran sa. ale zaroven si nechej niekde v dusi rezervu alebo miesto, kde si ukryjes silu a vedomie, ze ked ta len vyuzije a vykopne, budes mat kam utiect a z coho cerpat. aby sa nestalo, ze sa ti zruti cely svet. chapes? neber zatial nic doslova, co ti povie. pravda to moze a nemusi byt. ci to tak bude, sa overi casom. rokmi. ano, citas spravne! rokmi! az ked budete spolu niekolko rokov a ona bude k tebe citit naozaj hlboku oddanost, bude medzi vami sulad a harmonia, v pripade manzelstva sa budete delit o vsetko nezavisle na tom, kto co do manzelstva priniesol, potom sa mozme bavit dalej. zatial - uzivaj si to ale maj oci otvorene a v srdci miesto, kam ona nemoze. ak ta po case odkopne, proste to vezmes ako chlap "ok, vedel som to od zaciatku, ale uzil som si to, pacilo sami, skoncilo to, ideme dalej, aj zajtra treba zit." a mas po probleme.
To, že budete spolu chodiť ešte neznamená, že musíš ísť k nej bývať a to, že má vlastný byt je len dobre, aspoň ju budeš mať kde prášiť :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
na toto reagujem len : " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "
Tak keď ťa chce, nech nieje príliš unáhlená :)
loser: my osebe vieme skoro vsetko, takze vie aj to, ze som bol panic ale pred par dnami ma "dala" a ma zbavila toho :D
paganstorm: ja to vobec nechcem unahlit, ibaze ona by to rada vsetko zrychlila. Ale som jej povedal, ze namna musi pomalsie tak uvidim.
ja som tiež pracujuca takmer uvedomela a ťaha mi na 21 a mam 18ročneho zajačika...evidentne ma o teba važny zaujem, podla toho čo vraviš, no a si dospely, rodičia ti do toho nemaju čo hovoriť, jasne že neodporučam hned sa k nej nasačkovať do bytu, zvlašť ak nemaš moc skusenosti so vzťahmi, skuste normalne spolu chodiť prespavať u seba cez vikendy a uvidiš ako vam to bude klapať a po nejakom čase predstaviš doma a možeš sa až sťahovať k nej, zase sa moc neunahli
ten tvoj sloh sa dá opísať jednou vetou, proste sa len hanbis ze si panic
vsadil by som nato svoje nové boty ze ona to vie alebo min. tuší, takže problem to pre nu nebude
to ze si poctivý a más 20 rokov je normalne, nemás sa zaco hanbit ani v najmensom, ja osobne poznam 27 rocneho panica a 31 rocnu pannu, co maju oni povedat ?... ked mas niaky problem vyhladaj sexouloga, 100% ti pomôze