Svrbenie plus bolesť

Príspevok v téme: Svrbenie plus bolesť
Nce

Takze mam dost blby problem. Je mi to velmi trapne.A to strasne.Ale mame to zatial nechcem hovorit lebo ani neviem ako by som to povedala.A tak sa spytam vas kedze vy neviete kto som nevidite ma ani nic a mozno ste mali kedysi podobny problem.Tak asi predvcerom ma zacalo svrbiet v posve/vagine vazne neviem ako to napisat.A po vykonani malej potreby ked sa utieram to tak zvlastne boli.A ja vazne nechapem co sa to so mnou deje.Citim sa hrozne trapne este nikdy sa mi nieco podobne nestalo.A zvlast mi to pride cudne kedze hygienu dodrziavam.Vobec neviem co mam robit.Citim sa velmi hrozne.Prosim ak sa vam nieco take stalo alebo deje alebo co ja viem co co to svami bolo?Naozaj neviem co robit...

tipsy

pravdepodobne mas vaginalnu mykozu, co je uplne bezne a nie nebezpecne. v lekarni kupis BEZ PREDPISU CANESTEN 3 to je krem s aplikatorom. Ten sa zavadza do posvy vzdy vecer, tri dni po sebe a mas po probleme. existuju aj vaginalne tablety tejto istej znacky,ale mne toto odporucil gynekolog a hned to preslo. Stoji okolo 5 eur. daj vediet ako si dopadla. ak to neprejde po tych troch dnoch, navstiv gynekologa, ten ti vezme vytery

hruska169

No aj mna to niekedy svrbi, ale tak couz narobime uz len musimecaka kym torestae svrbiet ak to prestane... a ked neprestaee tak si to poej nejakym destilatom abo co ... a nech ti to potom niekto vylize a nebudes mat problemy.... a ten druhy bude tiez spokojny bude mat dve rany jednou muchou....

ivanecenka

neboj, prežiješ to:) a je pre Teba rozumnejšie to riešiť, ako čakať, pretože to svrbenie môže byť časom veľmi nepríjemné. Nemáš za čo:) a držím palce:)

Nce

To berem sladkym sa napchavam stale.V poslednom case az prehnane moc.Ach no dobre nic ine mi asi neostava a dakujem:-)

ivanecenka

A sladkosti? ak by to malo prejsť same, tak Tvoja imunita s tým bude bojovať dlhšie. Mame pokojne povedz, že máš vaginálne svrbenie, myslím, že to aspoň raz mala každá žena (ja odmalička po atb). Nech vybehne s Tebou na gynekológiu, ak máte v meste detského, ešte by si sa mala zmestiť tam. Nehanbi sa, je to rovnaká súčasť Tvojho tela ako tie ostané:) Jedz probiotiká, aj to pomáha. A ten canesten je voľnepredajný. Držím palce.

Nce

Preboha utierat sa viem.Antibiotika som teraz vobec neuzivala.Ach a teraz mam co urobit?Ako to mam povedat mame?Budem sa citit hrozne ach.