Ahojte chcem sa pýtat v piatok som mal oralny sex s priatelkou, teda vzajomny. Na druhy den citim pod jazykom bolest ako keby tam bol zapal je mozne dostat zapal z vaginalneho sekretu? alebo nejaka alergia? dakujem za odpoved
Orál žene
Takze si to upresnime. Mas maximalne tak svalovku na jazyku :D A pre Sooky a Sooli: HIV virus sposobuje AIDS teda human inmunodeficiency virus. HPV a AIDS nemaju spolocne nic :) HPV je human papiloma virus... A nabuduce neradte ak ***** viete.
Je možne ,že maš HPV-AIDS,je to moc nebezpečné robiť oral...to nevieš?
nic ine ako to ze si si uzdicku jazyka trochu viac ponamahal pripadne jemne natrhol
niet nad kvalifikovanu radu, ze soooky? ;)
za domacu ulohu, do stvrtka, mas zistit ktore pismeno v skratke AIDS predstavuje virus. tazke, ale da sa.
Ked lyžeš,vieš o tom,že vo vagine žije virus podobný AIDS a môžeš zomrieť!!!!
angina to nie je, citil som to len den po tom na druhy den uz je to v pohode. bolo to iba zapalene pod jazykom a uz je to v pohode.neviem z coho to mohlo byt..myslel som ze somusta na to alergicky reagovali. ale dik za radu
Alergia urcite nie:) kazdopadne v posve sidlia rozne bakterie, kto je na to citlivy moze dostat zapal dasien, pripadne ak ma zena problemy napr s candidou alebo streptokokom kludne mozes dostat aj anginu, viem o com hovorim:)