su to nasledky?

Príspevok v téme: su to nasledky?
carolina

mam 19 rokov.moje sebavedomie je prilis nizke.som velmi hanbliva, ale ak sa uz aj s nejakým chalanom dobre spoznam, tak nemam problem aj blbnut. lenze ho beriem iba ako kamarata.no a inych chalanov, ktorý sa mi pacia, tak na tych sa ani nepozriem.nemam rada ked sa na mna pozeraju pohladom: hm, ake asi ma spodne pradlo?nemozem byt s chalnmi v takomto kontakte.a neznasam ani ked sa mi starí chpali pozeraju do výstrihu.viete ked som bola mal ( okolo 7-8) cestou zo skoly ma prepadlo par chalanov. tresli so mnou o plot a jeden ma zacal obchytkavat popod tricko.branila som sa a oni sa iba smiali,no nakoniec sa mi podarilo utiect. lenze odvtedy som takato.prosim poradte mi ako by som mohla byt v spolocnosti chalanov, bez toho, aby som sa citila zle.

frnda

vy mate s tymi psychologmi nejaku dohodu že im budete dohadzovat pacientov?
Ved ako sa správa je úplne normálne, vam sa neklepu kolená pred tými čo sa vam viac páčia? Carolina, neboj príde ten pravý a všetko sa dá do poriadku.

jefima

Rozmýšľam,čo napísať.Keď som v inej téme poradila psychológa,tak ma zotreli že všade ich pcháme.Ale niektoré prípady sú citlivé a myslím že aj tvoj.Nedá sa povedať:počkaj vyrastieš z toho keď máš už 19.Ja mám po 40-ke a niektoré spomienky na chalanov zo škol.čias idú so mnou stále a ovplyvnili môj vzťah ku "silnému pohlaviu".Možno by mi vtedy rozhovor s niekym pomohol.

RSFredinka

Neviem ako by som ti pomohla ale skus si ich predstavit v nejakej faux pass situacii a uvidis ako sa budes citit po tom