Pripravky na zvýšenie psychickej odolnosti?

free7

Mam podobne problemy. Naucte sa jest chilli papricky, ktore produkuju tiez ENDORFINY. Mne to velmi pomaha tiez su ako analgetika a vhodne na cievy atd. Vygooglovat chilli pap. npr. banan (supa tmava) pridat olivovy oil extra virgine panensky 1 kavova lyz. chilli pomletej na kav. mlynceku. Ja to mam za delikates.

luciano

Žiadne prírodné prípravky na psychickú odolnosť neexistujú. Treba mať pestrú a vyváženú stravu a dostatok pohybu. Samozrejme, existujú aj psychostimulanty, ale to sú všetko látky, na ktorých vzniká závislosť a je to cesta do pekla.

Iris_

Áno vlastná produkcia endorfínov – Při nej budeš fit nielen psychicky ale aj fyzicky : Každé ráno zacvič 30 brušákov, 30 klikov, 30 drepov, postupne každý deň pridávaj, aspoň do 50 z každého a v priebehu dňa najlepšie hodinu před večerou si to zopakuj. Už po týždni uvidíš ten rozdiel v tvojom naladení, pretože pravidelným pohybom produkuješ endorfiny – hormony šťastia a tie človeku uľahčujú existenciu v každom smere. Sú oveľa vhodnejšie, ako všetky možné ostatné prípravky, či už chemického alebo prírodného druhu – ktoré jedny viac druhé menej zaťažujú ľadviny, ktoré jako vieš pracujú jako filter a keď sú příliš zničené – člověk pomaly zomiera – lebo ľadviny ochádzajú jako prvé – sú ZÁKLAD pre zdravú funkciu všetkých ostatních orgánov.
Keď sa rozhýbeš a začneš s pohybom, jasné že si môžeš vytvoriť aj svoju vlastnú zostavu ale potom je už len potrebné cvičiť pravidelne, lebo organizmus pocíti blahodarný účinok teda aj fyzicky, nielen psychicky a bude sa ho dožadovať. Ak mu ho nedopraješ, bude Ti to pripomínať jednak únavou jednak depresívnymi stavmi. Takže tak. A tých možností je ešte veľa avšak to, čo uvádzam mám osobne vyskúšané, tiež som bola nútená bojovaťvnútorne so sebou a okolím a upevniť si psychiku. Držím Ti palce. !