Máte skúsenosti s nejakými prírodnymi prípravkami, bylinami... ktoré napomáhajú zvýšiť psychickú odolnosť?
Pripravky na zvýšenie psychickej odolnosti?
Mam podobne problemy. Naucte sa jest chilli papricky, ktore produkuju tiez ENDORFINY. Mne to velmi pomaha tiez su ako analgetika a vhodne na cievy atd. Vygooglovat chilli pap. npr. banan (supa tmava) pridat olivovy oil extra virgine panensky 1 kavova lyz. chilli pomletej na kav. mlynceku. Ja to mam za delikates.
Žiadne prírodné prípravky na psychickú odolnosť neexistujú. Treba mať pestrú a vyváženú stravu a dostatok pohybu. Samozrejme, existujú aj psychostimulanty, ale to sú všetko látky, na ktorých vzniká závislosť a je to cesta do pekla.
Presne tak!
Áno vlastná produkcia endorfínov – Při nej budeš fit nielen psychicky ale aj fyzicky : Každé ráno zacvič 30 brušákov, 30 klikov, 30 drepov, postupne každý deň pridávaj, aspoň do 50 z každého a v priebehu dňa najlepšie hodinu před večerou si to zopakuj. Už po týždni uvidíš ten rozdiel v tvojom naladení, pretože pravidelným pohybom produkuješ endorfiny – hormony šťastia a tie človeku uľahčujú existenciu v každom smere. Sú oveľa vhodnejšie, ako všetky možné ostatné prípravky, či už chemického alebo prírodného druhu – ktoré jedny viac druhé menej zaťažujú ľadviny, ktoré jako vieš pracujú jako filter a keď sú příliš zničené – člověk pomaly zomiera – lebo ľadviny ochádzajú jako prvé – sú ZÁKLAD pre zdravú funkciu všetkých ostatních orgánov.
Keď sa rozhýbeš a začneš s pohybom, jasné že si môžeš vytvoriť aj svoju vlastnú zostavu ale potom je už len potrebné cvičiť pravidelne, lebo organizmus pocíti blahodarný účinok teda aj fyzicky, nielen psychicky a bude sa ho dožadovať. Ak mu ho nedopraješ, bude Ti to pripomínať jednak únavou jednak depresívnymi stavmi. Takže tak. A tých možností je ešte veľa avšak to, čo uvádzam mám osobne vyskúšané, tiež som bola nútená bojovaťvnútorne so sebou a okolím a upevniť si psychiku. Držím Ti palce. !