ahoj.chcel by som vas poprosiť o nazor a ako by ste to riešili.za 10 rokov manželka neoslovi svojho manžela menom ani nijako zo začiatku som ju na upozorňoval po čase,keď sa mi pomaly začala vysmievať som rezignoval spomeniem to už len pri hadke.
je to normalne?
je problem v tom, že ťa neoslovuje menom alebo ti celkove nepovie mile oslovenie? ja chlapovi zvyčajne hovorim zajko, proste mi prede divne kebyže mu mam hovoriť menom
ak ti hovori len "hej ty" alebo "počkaj", rozved sa, ale ak su to rozne oslovenia ako mucko a milačik tak nechapem, čo sa ti na tom nezda
a možem sa spytať na tvoje meno? len ma zaujima, či na ňom nie je niečo divneho, ked sa ho tak boji vysloviť
asi nema zmysel sa pytat, kde si bol doteraz? su veci, ktore sa netrpia ani rok, nie to este 10!!! bez urazky - ty pijes na ranajky namiesto caju brzdovu kvapalinu ci ako? az mam dojem, ze sa k sebe hodite - ona ma k tebe asi taku uctu, ako ja k prizivnikom a ty jej to trpis. 10 rokov!! a este si si ju vzal. no comment kamo.
moje meno je vslovenskom kalendari maju ho aj niektori znami ludia vo svete.ja naozaj chcem len vedieť či sa s tym uz niekto stretol alebo nazor ďakujem.
moje meno je vslovenskom kalendari maju ho aj niektori znami ludia vo svete.ja naozaj chcem len vedieť či sa s tym uz niekto stretol alebo nazor ďakujem.
keď ma niekto niekoho uprime rad a je to na začiatku vzťahu nevšima si to veľmi 4roky po svatbe sa ktomu pridali hadky byvali sme u svokry potom vo svojom,myslel som že sa tozmeni zase hadky + sa ktomu pridalo klamanie.ja by som chcel len vediet či nijako neoslovovat svojho manžela počas 10 rokov manželstva je choroba vypočitavosťalebo či to niekto zažil ďakujem
Je to porucha alebo ma nejaky komlex. Tu treba jednoznacne zistit pricinu, preco sa zasekla pri tvojom mene a potom to riesit. CO je hlavnou pricinou? Mozem sa ta opytat na tvoje prve meno?
keď ma niekto niekoho uprime rad a je to na začiatku vzťahu nevšima si to veľmi 4roky po svatbe sa ktomu pridali hadky byvali sme u svokry potom vo svojom,myslel som že sa tozmeni zase hadky + sa ktomu pridalo klamanie.ja by som chcel len vediet či nijako neoslovovat svojho manžela počas 10 rokov manželstva je choroba vypočitavosťalebo či to niekto zažil ďakujem
a stavil by som sa ze tato u tejto osoby je toto co pises len jedna z tych podivnych veci... a pardon za tu nadavku, som zabudol ze to je tvoja zena, ale proste taketo typy ma uz niekedy fakt vytacaju
Skus ju oslovovat stale priezviskom. Napr. ekg-ova pod sem. Mozno jej to zapne.
mozno sa jej nepaci tvoje meno