Tocenie hlavy

Príspevok v téme: Tocenie hlavy
kylie dolce

Ahojte. Posledne dni mam problem, hlavne vecer, no nielen vtedy, ze sa mi vkuse kruti hlava. Nie velmi, su to pocity ako po vypitom pohariku vina i ked vobec nepijem...pre niekoho by to bolo mozno prijemne, ale mna to velmi obmedzuje, tazko sa mi uci a sustreduje, caka ma maturita, kedze sa mi rozmazava pred ocami, akoby som 2 noci nespala, je to o to neprijemnejsie. A najhorsie je, ze to neprestava ani pri zaspavani, ked aj pocas zatvorenych oci sa mi svet kruti. Pomoze mi niekto prist na koren problemu? Este by som sa chcela spytat, ci ma niekto skusenosti s liekmi na pamat. Dakujem

evilbunny

skus viac pit! ja mam podobne problemy,pretoze prijimam velmi malo tekutin.moze to byt sposobene teda i tym. alebo nizkym tlakom a premenami pocasia.

kylie dolce

co sa tyka tych liekov na pamat, pocula som na niektore chvaly. A myslim si, ze par tabletiek na prirodnej baze ako gynko cez akademicky tyzden uskodit nemoze.

kylie dolce

ked to moze byt plno veci. V poslednej dobe pocitujem obcasne akoby boleti pri srdiecku, co vraj tiez moze byt sposobene chrbticou...ale tak tazko povedat, skusim s tym bojovat najprv vodou, cvikmi a uvidime, ci to pomoze.

adrenalin

preboha, v každom prípade to nie je normálne,ak to neprechádza treba ísť k lekárovi

neurolog, ORL a možno aj psychiater
môže isť o krčnu chrbticku, menierovu chorobu alebo nejakú psychosomatickú poruchu zo stresu

bože, svoju dceru by som vycapala, keby chcela lieky na pamäť

Alternativa

Ako popisujes tvoje pocity zavratov, presne to osobne poznam z krcnej chrbtice. Najhorsia je ta krutiaca sa postel...Najdi si cviky na chrbticu a popri uceni si aspon doma zacvic. Chod na masaz, mohla by pomoct akupunktura. Stitna zlaza ?- je to mozne.

kylie dolce

no to ano, pohybu vela nemam, priznavam...ale bolo by ine, keby sa mi raz zacat zakrutila hlava...no byt niekolko hodin ako na kolotoci alebo v neustalom opojeni alkoholom nie je nic prijemne...navyse ked nepomahaju ani zatvorene oci... :(

Alternativa

Minimalne si dajte skontrolovat krvny tlak. Zavraty moze sposobovat aj problem s chrbticou. Maturantky, v navale studia ste nezabudli na pohyb, cvicenie?

kylie dolce

nemohlo by to byt aj od stitnej zlaty? Nemam lekarsky potvrdene problemy s nou, ale asi 2 roky dozadu sa cosi nepacilo doktorke na mojom srdiecku, ked ho pocuvala a zmienila sa o stitnej zlaze...lenze vtedy som este nevedela, ze aj mama mala s nou problemy a lekarka to nechala tak...

syma

naskôr uprav svoj pitný režim, 2,5l - 3l tekutín denne, najlepšia minerálka so zvýšeným obsahom sodíka pozri sem www.zdravie.sk
a myslím si, že návšteva lekára nie je tiež na škodu