mna by zaujimalo, preco tu ludia vobec pisu. napisu, ze maju problem, aky su nestastny,kvoli ich postave, zovnajsku prsiam, pleti, celulitide a pod. a kazdy im odpisuje, ze to nie je az take podstatne...ze su to takpovediac malickosti...ze opacnemu pohlaviu to vobec neprekaza ak sa mi sami citime ok...no tak potom preco vsade stretavame ludi, ktory su schopny vysmiat sa nam do oci, ze ako to vyzeras??... dokonca aj moje kamosky a kamosi su taki... aj moj brat a velmi vela ludi,co len tak kracaju po ulici...
len tak otazka....:))
windy,keď rastieme a dospievame naše názory sa menia.Ja som tiež nebola so svojim výzorom spokojná,vadili mi uši,nohy...prešlo pár rokov a mám na to úplne iný pohlad! Teraz ma skôr trápi zdravie....preto sa stretávaš s rozdielmi v názororch a zdá sa ti,že to niekto nechápe.Chápal by to každý,keby si spomenul na mladosť..
vsak ja to chapem...aj ja mam problemy sama so sebou...len newiem preco su niektori taki, ze ineho zacnu presviedcat, ze jeho problem nie je vazny a ze by mal byt spokojny taky aky je...ale to naozaj neprida na sebavedomi, ked nas takto odbiju, ci?
windy,aj zlá reklama je reklama,možno sa niekto smeje ale sám pre niečo trpí a raz sa mu to môže vrátiť.Divím sa ti,že sa necháš rozrušiť človekom čo sa ti smeje,prečo sa ty nesmeješ z jeho úbohosti?