VLASYYYY

sanFrancisca

jankaa, tych bio kokosovych som mala niekolko druhov (najlepsi bol asi Bioplanete), ale ja to vzdy prezeniem a potom je to zle :) a ked ho dam menej, ma to slaby ucinok. skus si pohladat nieco o arganovom oleji, je toho plny internet, hlavne v anglictine. urcite to nie je len zniceny tuk :D ten mi vyhovuje zatial najviac, krasne sa vsiakne a vyzivi vlasy.

jankaaaaaaaaa

najlepsi olej aj na vlasy aj na plet, je pravy BIO KOKOSOVY olej. ostatne olejceky su len znicene tuky.. skuste nieco o tom kokosovom pohladat aj tu na fore, je tu toho vela

sanFrancisca

Orofluido je vraj dobré, ale nechcem ho, lebo ja sa vyhýbam silikónom a to je plné silikónov :) Podľa mňa by si sa s Tangle Teezerom v pohode učesala, tiež nemám rada kefy, ale toto je výnimka. Skôr vlasy pekne uhladí a nemám ich ako lev :) Tak máš štastie, že si v zahraničí, ja si musím (teda chcem) objednávať zo zahraničia :D

Eilien

sanFrancisca:no ja uvazujem nad olejom znacky Orofluido som pocula ze ten je na jednotku:)a vydrzi dost dlho:) a to ja potrebujem lebo mam tiez vlasy huste a dlhe az po zadok :)takze ja nakupujem vsetko co ma velke balenie:D a ten hreben-Tangle Teezer fuuuha to by som sa asi neucesala neviem:)ja pouzivam klasicky normalny hreben,kefa mi nerobi dobre zda sa mi potom ze mam na hlave hrivu ako lev:)

:):fiha vy mi tu pisete teda znacky ja poznam len tie co sa nachadzaju v drogerkach:)take reklamovane dost,toto co mi tu pisete to su skor asi take salonacke ze?:)no ja mam ale teraz problem som v zahranici a tu je sice vlasovej kozmetiky habadej ale bojim sa do niecoho pustit lebo neviem co to spravi:Da ten domaci recept poznam ale to o tom octe pocujem prvy krat to skusim:)lesk teda potrebujem:)

:)

Teraz v zime je problém s tým elektrizovaním. Používam kondicionér VENITA, ten sa neoplachuje. A domáca výživná maska: žltko,olivový olej,med ( množstvo primerané na to žltko ).A keď si opláchneš v octovej vode, budú sa pekne lesknúť.

sanFrancisca

A Gestil Wonder kúpiš aj na mimibazar.sk od jednej pani z ČR. Alebo aj v obchodoch na niektorých miestach v SR.

sanFrancisca

Na moje vlasy zatiaľ najlepšie, čo som objavila:
maska - Gestil Wonder :)
bezoplachová kúra - Biosilk Silk Filler
olej - argánový (mám aj kokosový, jojobový a mandĺový, ale nie je to ono)
šampón - hocijaký bez silikónov, často striedam, lebo po dlhšom používaní sa mi robia z každého lupiny (teraz ich mám otvorených asi 10 :D naraz )
A potom to najhlavnejšie, čo mi pomohlo na lesk a regeneráciu vlasov - henna.
A ešte čo sa týka česania vlasov, odporúčam Tangle Teezer.
Vyskúšala som už veľmi veľa výrobkov, ale toto sa mi najviac zatiaľ osvedčilo. Ale pokračujem v skúšaní ďalej, mám takú experimentátorskú povahu :) Inak mám vlasy tvrdé, hrubé a husté.

jankaaaaaaaaa

tie neoplachove najdes v kazdej drogerke, nakpr. gliss kur, schauma, elseve. su to take spreje
gestil wonder kupis na stranke , ked zadas do googlu, isto ti ju najde