Mám taký problém. Momentálne mám priateľa ale mám pochobnosti či ho vôbec ľúbim a či som vôbec niekoho niekedy ľúbila. Je to príjemný človek ale neviem ako sú natom moje city k nemu. Najhoršie je, že všetkým na okolo radím s citmi a sebe neviem pomôť. Poradte mi prosím.
Áno alebo nie?
Milá didik186, ked som začala chodiť s mojím terajším priateľom, tiež som mala pochybnosti o tom, či sa vobec k sebe hodíme a či ho vobec lubim tak velmi ako lubi on mna, pretože jeho láska ku mne bola očividná. Poviem ti na rovinu, rozišla som sa s ním, a bolo to to najhoršie rozhodnutie aké som kedy spravila. O pol roka neskor som si svoju chybu uvedomila, vyhladala som ho a odvtedy sme spolu už skoro rok aj pol a som nesmierne rada že ho mám:) chcem ti tým povedať, že ked nie si istá svojimi citmi, skúste sa od seba odlúčiť na nejaký čas. Prídeš na to, či ho lubiš naozaj alebo nie. Pretože ozajstná láska prežije všetko. Držím palce.
Aj ja si to tak myslim ze bude najlepsie ked to ukoncim. Ked som snim nechodila proste chcela som byt snim, cakala som kedy sa ozve ateraz je to inak.
ked nevies ci ho lubis, neostavaj s nim....Aj ked nechapem, ako v tom nemozes mat jasno, nevies co citis? Pokial si na to nevies odpovedat, odid od neho, lebo tento vztah skonci tak ci tak...a cim dlhsie to budes natahovat, tym to bude horsie...