Menstruacia meska, test negativny

anavi2

Baby a nahodou taku skusenost nemate? Beriem tbl uz asi tri roky a teraz som mesiac vysadila a boli sme spolu s priatelom bez ochrany, zatial mi meskaju asi tak 4 dni ale predtym ako som brala tbl som mala bezne na 35 den az s tbl. 28 pravidelne. Moj uz stresuje. Myslite ze s ami moze stat ze mi tiez vynecha? A tbl. mozem zase zacat brat od prveho dna menstruacie ale tu este nemam...co teraz :)

maruska123

ale s antikoncepciou je to uplne ine a ina situacia..hlavne ked beries antikoncepciu, tak nemas menzes, len tzv krvacanie z vysadenia-lebo mas 7 dnovu pauzu a nedodavas vtedy telu hormony...dalej sa ti stensuje vystelka maternice,tym sa vytvori nehostinne prostredie pre uhniezdenie vajicka- cize ani nema velmi co krvacat, preto to obcas aj vynecha

jaja

Ja beriem antikoncepciu, meškal mi menzes, vlastne som ho nedostala vobec, kupila som si test, bol negativny, gynekolog mi povedal, ze sa to moze stat.

maruska123

tak test by uz mal byt spolahlivy, ale pre istotu by som si urobila este jeden

ak mas nepravidelny cyklus, tak sa to moze stat..ale moze to byt aj inym dovodom, napr cysta, nejaky zapal mozno