Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať, či by boli niekto liečení na psychiatrickej klinike v Trenčíne- otvorené oddelenie.
Ak áno, ako tam prebieha taký jedeň deň? Čo všetko si tam človek môže zobrať? Dá sa zobrať aj notebook? A aké sú tam terapie?
Budem vám vďačná za každú informáciu. Ďakujem.
Trenčín- psychiatrické oddelenie
pro si, prosím ťa, nedala by si mi na seba mail? Mám ešte nejaké otázky. Veľmi by si mi pomohla.
A tu: koľko postelí bolo na jednej izbe? Sú na izbe zástrčky? Viem, asi hlúpa otázka, ale jeden chalan hovoril, že tam nie sú zástrčky, čo sa mi zdá divné. A ak sa smiem ešte opýtať, nebola si tam, keď tam bolo nejaké dievča s anorexiou, alebo bulímiou? Že ako to tam asi liečia? I keď ja mám problém hlavne aj s depresiami. Ďakujem.
ahoj cry, v Tn je dosť voľný režim, nič nie je povinné, do ničoho ťa nenútia. ráno o 7:10 sa začína rozcvičkou, 7:45 komunita v jedálni, kde sa prepberajú závady a pripomienky na personál, o 8:05 sú raňajky, o 9:00 je skupinová terapia pre závislých, o 10:00 pracovná terapia, o 11:00 joga, potom o 12:15 obed, pondelok, stredu a piatok o pol druhej kondičná rytmika(cvičenie), o pol tretej vychádzka k Váhu, potom sa pozerá už len tv alebo sa chodí hrať ping pong, o pol šiestej je večera, o 21:00 večerné lieky a o 22:00 večierka. Tí čo sa liečia na alkohol majú ale toho viac a povinné všetko. A čo sa týka notebookov, mobilov a pod., dá sa za 2€ zaplatiť stolík so zámkom a klúč máš pri sebe. a v bufete pri vrátnici je aj wi-fi zóna ak by bolo treba.