Liek remotiv

RNG

Teda este raz, nie liek, ale doplnok potravy(na Slovensku je nestastny nazov "vyzivovy"; mnohe doplnky nie su sucastou priamo vyzivy, ale ochrany organizmu, ale nepatria este pod klasifikaciu lieky.
Situacia v Europe je obdobna, ba dokonca este niekedy horsia, ako v USA, kde kontrolne organy vyrazne nadrzaju farmaceutickym produktom proti moznej konkurencii od prirodnych doplnkov.Najradsej by tu"spinavu neregulovanu lacnu konkurenciu" zlikvidovali.
Ludia to ale dufam nedovolia. Megapriemysel niesmie dostat do ruk monopolnu moc, inac je s nami zle.
Aj tak uz cena liekov je neznesitelna.

RNG

Lubovnik bodkovany sa predava aj pod nazvom St Johns Wort(hypericum perforatum
Na ukludnenie sa odporuca 1 az 2 gramy (standardizovany na obsah ucinnej latky hypericinu 0.3%)
Na klud a vyrovnanu naladu tiez pomaha 5-HTP, zvysuje hladinu serotoninu, ale neuspava ako Melatonin.Davkovanie 2x50 mg

samotqa

A čo tak SÉDATIF PC od BOIRON-u? Je to homeopatikum. Indikácia: Stimulácia vlasných liečivých mechanizmov organizmu pri úzkostných stavoch, precitlivenosti, podráždenosti a poruchách spánku. 60 tabl stoji cca 78 sk. 2 tabletky 3x denne nechať rozpustiť v ústax alebo v troške vody a vypiť.... Ja som to užívala na problémy so spánkom a brala som dve tabletky asi hodinu pred spaním. A myslim, že toto jediné mi konečne zabralo. Lebo taký Deprim mi nepomohol vôbec. Ani Sanosan či Persen, čo sú tiež prírodné tabletky na spanie.

lenka8

ja uzivam Deprim. je to vraj to iste ako remotiv, akurat balenie na 2 tyzdne nestoji 300 Sk ale 50 SK. Uziva sa dlhodobo min.2 tyzdne a je aj proti nespavosti, depke, nechutenstvu, vykyvom nalady a proti meterosenzitivite!!! Nie je to ziaden zazrak, ale trochu urcite pomoze! Uz tolko nestresujem a nevidim vsetko tak cierne. Je volne predajny.

mirage

Co sa tyka pitia caju z lubovnika bodkovaneho,nie na kazdeho ucinkuje rovnako a nie kazdy ho naozaj potrebuje.Na trhu je volnopredajny liek,ale da sa i predpisat obvodnym lekarom LEXAURIN 0,5mg.Ucinkuje na nervozitu pred skuskami,pred cestovanim,zmenou zamestnania,pri roznych neprijemnyzh situaciach{pohreby,choroby a pod.}Skus si kupit jedno balenie cca.60-66sk a je tam 30 tabliet.Staci ti jedna rano a ked budes mat pocit ze to este stale nie je ono daj si este jednu.Potrebne je si precitat letacik.

alka

Kúpila som Remotiv dcére, lebo tento rok maturuje a robí prijímačky a začínala z toho chaosiť, chytá ju nervozita, občas nemôže zaspať... Stojí na 2 týždne cca 300,- Sk. Dcéra ho zatiaľ berie len pár dní, ale je kľudná, má dobrú náladu a už nehovorí, že nezmaturuje a neurobí prijímačky. Asi to fakt pomáha a pritom účinok sa prejavil skôr /v návode sa píše, že začína účinkovať až po dvoch týždňoch/.