nemusíme so svagrinou

Príspevok v téme: nemusíme so svagrinou
pralinka89

je to moja svagrina, s ktorou sme si nejako nesadli, snazili sme sa ale ona je hrozna mrcha, ktorá len ublizuje ludom a hra sa na neviniatko. Ked to najmenej clovek caka zautoci a vyvola konflikt, potom samozrejme vsetko otoci proti mojej rodine, že to my sme jej ublizili. A jej muž ju v tom plne podporuje napriek tomu, že ich rozhadala s bratom mojim chlapom a s jeho rodicmi. vsetko by bolo keby nas do papuli nebrali lebo už to totalne lezie na nervy ked pocuvas od ludi ako nas ohovara. poradte nieco lebo už sa asi nezdrzim! hrozne zavidi aj nos medzi ocami

Magy

precital som si aj druhu cast diskusie a zareagoval, lebo tam si dopisala par veci, co som tu nenasiel a dost to objasnilo situaciu. ona potrebuje odbornu psychologicku/psychiatricku pomoc, a to myslim smrtelne vazne. dovtedy s tym nespravite nic.

pralinka89

Magy ja som sa snazila byt ticho klud a rozvahu ale ona je strasne primitivna utoci este aj na moje male dieta, ktoré jej nikdy nic neurobilo! A už sa asi nezdrzim. A to , že ich ona rozhadala nebola chyba tých ludi, my sme sa tiež s manželom snazili naozaj velmi vzdy sme im pomahali ako sa dalo a ked sme my potrebovali pomoc tak sa na nas vykaslali. A ked pocujes od cudzich ludi ako tvoj svagor nadava na svojho brata(mojho chlapa) aky je kkt tak ten clovek ci je ti to rodina alebo klesne v tvojich ociach na 0. A este aby malo nebolo tak už im vadi, že so svokrovcami dobre vychadzame. Kadeco si vymyslaju

Magy

pralinka, takych je bohuzial vela a este ich v zivote stretnes kopec. jedine co na takych plati, je maximalna ignoracia. ci jej spravis dobre abo zle, vsetko si otoci, prekruti, ta najhorsia budes stale ty. zi si svoj zivot ako najlepsie vies a rozhodne sa nenechaj nikdy vyprovokovat. to je presne to, co ona chce, a na co caka. kym stratis nervy a vyletis na nu. len vtedy uvidis, ako si to zliznes... takze kluud, rozvahu, naratat zakazdym do desat a povedat si, ze taky uboziak ti za problemy nestoji. a pokial dokazala postvat proti sebe ludi, ktorych mas rada - bohuzial, je to smutne, ale pokial su natolko hlupi, ze s arozostvat nechaju, potom (znie to cynicky) im to patri. tak to je a inak nebude.

pralinka89

my sa už s nimi nestretavam nastastie! Len ma mrzi, že brat sa s bratom nerozprava koli tej bosorke a ani jej chlap nechodi k rodicom! lebo ona ho hucka proti nim a nam! najlepsia je len jej rodina :( a po tom vsetkom ako im svokrovci pomahaju a oni sa spravaju tak ako sa spravaju tak to cloveka mrzi.

dana660xz

drž hlavne so svojim mužom a snaž sa ju ignorovať a nestretávaj sa s ňou, pokiaľ je to možné. najdôležitejšie je, aby nerozhádala teba s mužom.