rodinný problem- Iveta

Príspevok v téme: rodinný problem- Iveta
pralinka89

je to moja svagrina, s ktorou sme si nejako nesadli, snazili sme sa ale ona je hrozna mrcha, ktorá len ublizuje ludom a hra sa na neviniatko. Ked to najmenej clovek caka zautoci a vyvola konflikt, potom samozrejme vsetko otoci proti mojej rodine, že to my sme jej ublizili. A jej muž ju v tom plne podporuje napriek tomu, že ich rozhadala s bratom mojim chlapom a s jeho rodicmi. vsetko by bolo keby nas do papuli nebrali lebo už to totalne lezie na nervy ked pocuvas od ludi ako nas ohovara. poradte nieco lebo už sa asi nezdrzim! hrozne zavidi aj nos medzi ocami

pralinka89

neviem naozaj pri ktorom bola ale bolalebo jej sibalo asi o dost viac ako jej zvykne lebo jej to chlap vybyvil. Som priam nestastna z toho, že ked si predstavim ako sme mohli spolu dobre vychadzat a tak a nakoniec to je takto. ja si myslim, že som clovek, ktorý je v pohode a nemam konflikty s ludmi a s takymtmo zlým clovekom som sa stratla 1x. Dakujem vam za vsetky rady

Magy

tak pri psychologovi, ci psychiatrovi? je to dost velky rozdiel, kazdy sa zameriava na nieco ine. psychiater paradoxne casto nedokaze rozpoznat menej vazne problemy, ktore este nemaju typicke znaky patologickych zmien osobnosti, lebo sa na spravanie cloveka diva uplne inym pohladom.

Maoam

pralinka, pozri sa na to takto, s psychicky narusenou osobou, ktora ma velmi pravdepodobne osobnostnu poruchu, ty ako laik nic neurobis, na to treba dlhodobu liecbu odbornikmi, aj to dlhorocnu a casto len ciastocne uspesnu a za predpokladu, ze dana osoba sama pomoc chce a aj prijme, co ty s tym chces urobit? nemozes urobit vobec nic, lebo sa to neda...

musis seba a svoje manzelstvo pred nou chranit, takze kontakt ziadny

co sa ostatnych tyka, cas hra v tvoj prospech, pretoze skor alebo neskor aj ti druhi, ktori sa nou este daju ovplyvnit, budu mat situacie, momenty, kedy sa prejavi aj pri nich tato jej druha tvar

ver mi, hovorim z vlastnej skusenosti, aj ked v inom kontexte, ale je to tak

cas hra vo vas prospech, len musite urobit jedno - ignorovat ju, nehovorit o nej pred inymi, proste ako keby nejestvovala, s rodicmi a svokrovcami majte pekny vztah, budte solidni, korektni, netahajte nic ine a nikoho ineho do toho a uvidis, ze casom mi das za pravdu, ze sa to otoci proti nej

co sa jej tyka, prestan sa nou zaoberat, berie ti to energiu a jej to hra do karat

uplne kasli na to, co vravi

nema to ziadny vyznam, pokial ty sama to nepripustis, jej sa to vrati - ver tomu

pralinka89

no nie je normalna na 100% a predstav si , že už pri psychologovi alebo pri psychiatrovi bola a aj toho dokazala presvedcit, že je vsetko v poriadku. Ona ma dve tvare je to rozdvojena osobnost! A ju nikto neprinuti ani nedostane k doktorovi, jej chlap sa zmenil už je taký ako ona a rodicia ju v tom plne podporuju. A my ostatný s tým nespravíme nič

Magy

zavistlivost je velmi bezny a smutny jav a pokial je niekto na tom uz tak zle, ako pises, je to problem. vytvara situacie, ako vas vyprovokovat, hlada chyby, rype, zvelicuje, vsemozne sa snazi uputat na seba pozornost. to je podstata problemu. niekedy taki ludia nie su zli v podstate, len maju strasne silny pocit, ze su nezaujimavi, ze ich ludia prehliadaju, ze vsetci okoli nich su stastni len oni nie... budem kruty - pokial tvoja svagrina nevyhlada (alebo ju niekto nedonuti) odbornu pomoc, nezmeni sa nic. je uplne jedno ci jej budete jej udery vraciat, ignorovat, prosit, skusat po dobrom alebo zlom. ona ma zjavne hlboky psychologicky problem, ktory sa musi poriesit ako zapalene slepe crevo - chirurgicky odstranit. liecit priznaky nema cenu.

pralinka89

no tato sa tvari ako keby neviem co... povysenecka panička ako keby neviem co bola... ona sa s nami nebavi (ona vynadala nam)a chuda urazena je ! ale predtým zlata, milá, pozorna a behom chvile bestia!!!! zacala vrieskat ako zmyslov zbavena!

[zruseny1]

pralinka, no vies co, ked sa stretneme tak ona sa akoze az privelmi "ustretovo" s nami chce bavit a vsetko okolo toho... tvari sa ako milucka svagrina a nevesta, ochotnaaaaaaa vsetko riesit, vsade sa angazuje, ale pocas rozhovorov robi z brata totalneho debila.
ale zase, on aj je :D ked s nou doteraz ostal