Ahojte. Mam doma nepouzite blistre HAK. Co s nimi ? predavat ich nechcem, lebo je to na predpis, a nepoznam nikoho, kto tu HAK berie, ze by sommu to dala. Vyhadzovat lieky do kosa sa nesmu. Mam to odniest do lekarne? Pise tam, ze nepouzitelny liek vratte do lekarne. Mozem do hociktorej, alebo len do tej, kde som to kupila? Dakujem.
HAK-nepouzite blistre,co s nimi ?
2014. no urcite by som to nevyhodila. este to niekto niekde najde a poje :D
a do kedy je expiračka?
:DD
to je uplne jedno, do ktorej lekárne to zanesieš, dôležité je práve to, zaniesť to do lekárne, nie zahodiť ...:)
a ja som si stale vyberala naraz, lebo nie som z mesta, lekaren kde byvam nemame a bolo lepsie pre mna, ked uz som v lekarni si vybrat vsetky balenia :) a mala som pokoj.
maruska, lebo ja som to brala kvoli cystam. lekar mi predpisal 3 mesacne balenie. avsak ja som to brat uz nemohla, neskutocne psychicke stavy som zazivala. vysadila som a tak ci tak jedna 3 cm potvora je uz naspat. ved sa to dalo ocakavat.
no a preco si teda nakupujes take velke zasoby naraz? ved recept nemusis vybrat naraz...
Vidis gynekolog mi nenapadol :D Ved prave, predavat tak nechcem, nechcem niest riziko, ze niekomu sa nieco stane.A niekto si tokupi, komu lekar HAk zakazal, kvoli tromboze alebo peceni atd. A ked ked predat jedine niekomu o kom by som vedela, ze to isto berie. A to, ze nie je to lacny spas a aj ked zato nedostanem peniaze, aspon to nevyhodim. Ale na strane druhej, neviem, ci to lekar nejak vyuzije, kedze im idu peniaze z toho, ze HAK predpisu.
Ale aj tak rozmyslam, ze 30 eur vyhodit len tak do vzduchu a dat niekomu, kto to aj tak preda :D skoda, ze v lekarni nevracaju peniaze :D
v kazdej lekarni maju taky "kos" na nepouzite lieky , ci lieky po zaruke, len to tam hodis a vybavene. alebo to odovzdas lekarnicke. peniaze zato nedostanes, ale o tie ti asi nejde, inac by si to uz davno predala na nete
ja by som to tiež nepredávala, nemáš záruku, že si to nekúpi náhodou nejaká mladá šťanda, čo gynekologickú ambulanciu videla len v Ordinácii v ružovej záhrade. Odnes do lekárne ak ti nevadí, že z toho nebudeš mať peniaze, alebo to nechaj u svojho gynekológa, ten to už niekomu isto dá
no dat ich tam mozes, ale co z toho, ked ti nevratia peniaze?
ved to predaj cez internet na dobierku, mas v tom peniaze, bezne sa to tak robi, nie je to lacny spas...