Ahojte, viete niekto niečo o tejto bardejovskej agentúre? dnes mi volali a ponúkli mi prácu do skladu v Prahe, na úkol. No nikde som o nich nič nenašla.
Agentúra Manu - Bardejov
Prispejem niečo aj ja. V minulosti som pre túto agentúru pracovala. Banda zdieračov. Pracovali sme 6 dní v týždni. Voľno sme mali v nedeľu. Lenže keď niekto vypadol zo skladu v ten deň ráno o piatej nám klopali na dvere a šup, šup do práce. Poznala som chalana čo tam ochorel na zápal pľúc. Nakoľko ležal nemohol ísť do práce pretože pracoval v chlaďáku. Strhli mu 5000 korún z výplaty. Po nekonečných hodinách niekedy aj 17 hodín denne sme sa rozhodli ukončiť pracovný pomer s tým, že sme im v piatok povedali " pokiaľ nám nedáte voľnú nedeľu nejdeme do práce" podotýkam neboli sme tam ani tri mesiace. Po vyplatení výplat sme sa dozvedeli, že nám strhli 5000 korún za nedovolené opustenie pracoviska. Hlúposť !!!!! Pán Gyurcsi sa nám takto pekne pomstil za našu výpoveď. Plus keď robíš na úkol tak tvoje palety sa kontrolujú. Pokiaľ tam máš nejakú chybu máš pokutu 500czk. Čiže sa ti stane, že občas robíš deň zadarmo. Manu bola moja prvá práca v Prahe. Ubytovanie na Hloubětíne katastrofa !!! nečakala som luxus ale toto bol bordel. Plus pre ľudí ktorí niesú v Prahe zabehaní tak sa im snažia nahovoriť aké je skvelé že ťa vozia z práce aj do práce. Popravde to je jediná výhoda. Pokiaľ niekto hľadá prácu v Prahe neodporúčam ani centralwork. Neplatia to čo sľubujú pracovala pre nich kamoška. Môžem odporučiť českú agentúru OSSPO ktorá jediná zaplatila to čo mala a aj ubytovanie bolo v rámci možností v poriadku. My sme na Manu zavolali inšpektorát práce a doteraz mi dlžia cca 10 000czk. Nech sa nimi zadusia. Sa veľmi divím, že táto agentúra vôbec funguje.
Katastrofa,cela agentura,sposob jednania zo strany Pana Gyurciho. On je v podstate prasiatko,ktore sa tam bude drzat zuby,nechty a ma tam z toho doslova zlatu banu. Ludi ma za dobytok,nemas pravo na volno,len robit,robit a robit. V idealnom pripade zadarmo. Plat na vykon ako za komunizmu a nie ako sa patri v roku 2017 a este ktomu v Prahe. Ten Pan skutocne nenecha ludi oddychnut. V podstate to nieje koordinator,ale luxusne plateni sofer dodavky. Zmuva smiesna,nejake benefity,ci vyhody doslova bez sance. Skutocne sa cudujem,ze mu este niekto nedal cez papulu,aj ked on je bez chrbtovej kosti,rozdychal by aj to,hlavne ze sa peniazky hrnu. Ludia vazne katastrofa,nic horsie som nezazil a nezazit to na vlastnej kozi tak neuverim,ze v 21storoci sa take daco da v strednej europe zazit. CELE ZLE!
ale tie vozíky sú na hmm..neviem či motor, eletrinu alebo čo :D...ale proste to neťaháš ty manuálne neboj...horšie natom je to, že budeš nakladať flaše alebo niečo ine sklenené..a keď to padne, je prúser :D
ja by som asi nešla, ale keď si fyzicky zdatná, choď :)..ak ti môžem poradiť...skús agentúru cetralwork alebo xawax...tiež do Prahy..ale do skladu s oblečením, tam sa mi viac páčilo asi :)
ahoj ewelin28. dakujem za odpoved. na úkol si to ani ja neviem predstavit, vraj za jednu oskenovanú krabicu 35 halierov :O
tak to ich denne musim spravit par tisíc podla mojho vypoctu, aby som zarobila aspon niečo... a to si ani neviem predstavit, ked ich budem musiet tahat naložené na paletovom vozíku kdesi ku kamiónu-tak mi to vysvetlili. väčšinou s paletovými vozíkmi robia chlapi, ptž sú fyzicky zdatnejší... uvažujem, či tam vôbec ísť...
ja som cez nich robila...v prahe v sklade..ale v tom čase sme ešte robili na hodiny, nie na úkol :)...vyplatiť nám vyplatili to, čo sme odrobili...ale ako zarobiš na úkol..netuším..ja som cez nich chcela ísť aj minulý rok..ale mi povedali, že je to už na úkol a je to skôr pre chlapov...ale asi teraz nemajú koho..tak volajú aj ženy :)...výhoda je tá, že ubytko máš úplne zadara a aj cestu do práce....vozí vás jeden milý ujo :D