Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ZUFALSTVO

Príspevok v téme: ZUFALSTVO
Alica88

Je možné že som urieknuta ked sa mi v ničom nedari..ja uz neviem ako dalej.. furt niekto niečo zle na mne vidi.. Spravim niečo dobre a ludia si to vysvetluju zle.. SOm dobračka ale na viacerych ludi tak neposobim .. inak ma vnimajuu .. a najst chlapa sa mi vobec nedari..To uz neni mozne a tak strasne by som to chcela.. SI pripadam ako keby som mala na sebe nejaky ochranny štit ktory brani chlapom sa ku mne ozvat.. Asi žijem v bubline.. som uz z toho zufala a asi o chvilu uz budem aj na liekoch,,,,

tinkuska

Alica88 to co pises, sedi aj na mna ako rit na serbel :) a tiez neviem co s tym..mam uz z toho niekedy neurozy, ja neviem cim to je. Najradsej by som niekde utiekla

Alica88

ooo Dakujem za Vase reakcie :) no tak ja mam taky pocit ze mne sa to dobre vobec nevracia.. mna bud ludia zneuzivaju alebo sa ma boja lebo ma vnimaju tak ze ja si po hlave skakat nedam..ale zas ked si poviem svoj nazor aj ten zly tak uz som zla .. proste ked spravim nieco dobre tak to je ako keby samozrejmost hej nikto sa nepodakuje ani nic ale ked sa raz stane ze spravim nieco zle tak to uz je hotova pohroma ... No ja mam len vieru v to, že raz sa kazdemu vsetko vrati.. ze mozno aj zo mna raz bude najstastnejsi clovek na plane ale kedy :O :/ ?? aa Lost - velmi pekny príklad ;-) niecom som sa z toho čo tu pišete poučila

lost

Nieco ako urieknutie neexistuje..

Alebo ak ano - mna sa niekto snazil urieknut, lebo sa mi nie a nie podarit urobit bebe metrovy kolac..

Ale ja im dam, veru ze dam, mam eso v rukave.. HAHA..

Pomahaj tym, co to chcu a nie ti, co to nechcu a potom to vezmi zle/kritizuju..

Ale oplati sa byt dobrym, taky mali vakuovy priklad:
na Zemi su len dvaja ludia, jeden si povie "ale naco budem dobry, ved ho zneuzijem" .. noa to iste si povie ten druhy a hola mame vojnu.. ale ak si 1 povie, "ok budem dobry" a ked si to povedia obaja, nebudu nepokoje.. zavist lebo najskor ty poskriabes chrbat mne a potom a oplatku ja tebe.. cize vsetko by malo fungovat tak ako ma.
predsavme si to s tromi ludmi , 4,5..6.7...miliard :) neverim ze to nepojde..

cize ak si co i len JEDEN clovek povie ze "ok budem mat moralne hodnoty" tak je o o jednu dusu viac na nasej strane - strana DOBRA :)

a ked si niekto mysli, ze co po jednej kvapke v mori.. heh..

to je ako ked michyba 1 cent na kupu auta.. nedaju mi ho.. ap rave ten 1 blby cent mi chyba, resp ak pride, zachrani ma :D

1 kvapka v mori ma tiez svoje opodstatnenie..

(teoria vzniku vesmiru akymsi bojom hmoty a antihmoty, udajne hmota vyhrala nad antihmotnou len preto, lebo mala o 1-2 hmoty navyse ako antihmota :) a z toho mame vesmir)

ale v realnejsom priklade... ak si to povie kazdy, a zacne kazdy U SEBA, tj. "len +1" ... tak bude svet krajsi

asi najlepsie prirovnanie je, ked je niekto PRVY ktori dava LAJK (LIKE) na facebooku - ved co, len jeden like ? .. heh no ale coskoro to bude mat milionov likov ;)

cize byt dobry je na nieco dobre, aj na to co uz bolo poznamenane, pre svoj dobry pocit, pozitivny..

Deria

alica, preco by si mala byt ty stale ta dobra? v prvom rade kvoli sebe! nepozeraj na to, ze je okolo teba vela zlych. ak je niekto zly, ver mi, ze stastny nie je, iba ak navonok. len vnutorna rovnovaha ti moze priniest spokojny zivot. o tom pozitivnom mysleni to je pravda. a mozno neprejavujes inym dostatocne svoje city, tym padom nevedia, ze to myslis dobre. usmievaj sa, komunikuj, pomahaj, neverim, ze sa ti nepodari najst si priatela.

sad2

nemusis byt stale ty ta dobra, tak sa mi zda,ze sa nutis do niecoho co v podstate ani nemas rada, neda sa byt stale ten dobry, lebo ludia to potom z teba vycitia, a zacnu ta vyuzivat, lebo zistia, ze ty im stale urobis to co chcu..
ja sa uprimne priznam,ze tiez som podobny typ, snazim sa ludom robit dobre, ale nie vzdy sa mi to aj vrati, resp. niekedy je to az na nervy, ked vidim, ze ti ludia si to vobec nevazia a surovo ta vyuziju..
takze treba nadobudnut zdrave sebavedomie a byt asertivny..

Alica88

Myslim, že taky poriadny zmysel zivota by som našla v láske ale ta mi zatial chyba no :/ ... ja sa strašne snazim mysliet pozitivme.. Najprv hladam na veci to pozitívne az potom sa pozeram na to negativne.. ale už sa to niekedy neda.. preco by som ja mala vzdy byt ta dobra, hladiet na inych apod.. ked vacsina ludia to ma na háku :. v dnesnom svete sa neoplati asi byt dobrym človekom..a áno počula som ze ta kniha je dobra.. čitala som aj uryvky.. a snažim sa pritiahnut si to štastie myslou ale vysledky zatial nevidim

sad2

Alica, mala by si zamerat svoje myslenie na pozitivne veci, vies ake divy robi pozitivne myslenie, myslim si,ze tvoj problem spociva aj v samotnom negativnom zmyslani o beznych veciach
velmi dobry film aj kniha je na to: napr. Tajomstvo :)

Ales-x

Buď dobrým priateľom tomu, komu sa dobre v živote darí a treba mu pomôcť.Možno najdeš svoj zmysel života a sebarealizáciu. Nie všetci musíme byť králi a prezidenti, niekto musí aj strážiť štát, kráľovstvo atď.