Co s mrtvym zvieratkom? :(

Príspevok v téme: Co s mrtvym zvieratkom? :(
kristi

Rada by som sa spytala, ci na slovensku nie je este normalne ako v zahranici nejaky cintorin, neviem si predstavit, ze ked mi zomrie havko, dam ho do kafilerie, alebo necham u zverolekara.Podla mna sme v tomto sto rokov ako sa hovori za opicami.Ake mate skusenosti vy?Moja babina pochovala svojho psa v zahrade, ale podla mna to je nehumanne a nehygienicke, ved ten dom je uz aj tak predany:(

ajajja

Niekde v správach pred časom bolo, že ľudia si niekde spravili takýto cintorín, ale keďže to bolo protizákonné a neschválené potrebnými inštitúciami, tak to samozrejme museli zrušiť, odstrániť náhrobky a tak.

kristi

strasne tu nieco take chyba...ved kolko ludi by rado pochovalo svoje zvieratko dostojne.nemusi mat ceremonie, staci miestecko a hrobcek s napisom..s menom..v zahranici dokonca pochovavaju majitelov s ich zvieratkami...

ajajja

Ja teda neviem o ničom takom ako zvierací cintorín. Ja som svojho psíka pred pár rokmi pochovala tiež na záhrade v rodinnom dome. Teraz už v dome nebývam, tak by som ho pochovala niekde v lese najkôr. Určite by som ho nenechala na veterine, aby ho švacli do kafilérky.