Rada by som sa spytala, ci na slovensku nie je este normalne ako v zahranici nejaky cintorin, neviem si predstavit, ze ked mi zomrie havko, dam ho do kafilerie, alebo necham u zverolekara.Podla mna sme v tomto sto rokov ako sa hovori za opicami.Ake mate skusenosti vy?Moja babina pochovala svojho psa v zahrade, ale podla mna to je nehumanne a nehygienicke, ved ten dom je uz aj tak predany:(
Co s mrtvym zvieratkom? :(
Niekde v správach pred časom bolo, že ľudia si niekde spravili takýto cintorín, ale keďže to bolo protizákonné a neschválené potrebnými inštitúciami, tak to samozrejme museli zrušiť, odstrániť náhrobky a tak.
kristi, daj si do google "cintorin pre zvierata sk". ja som byvala pri drazdiaku, je to pravda.
strasne tu nieco take chyba...ved kolko ludi by rado pochovalo svoje zvieratko dostojne.nemusi mat ceremonie, staci miestecko a hrobcek s napisom..s menom..v zahranici dokonca pochovavaju majitelov s ich zvieratkami...
myslim, ze v cechach uz tiez maju taky cintorin. inac suhlas s ajajja.
Ja teda neviem o ničom takom ako zvierací cintorín. Ja som svojho psíka pred pár rokmi pochovala tiež na záhrade v rodinnom dome. Teraz už v dome nebývam, tak by som ho pochovala niekde v lese najkôr. Určite by som ho nenechala na veterine, aby ho švacli do kafilérky.