opuchnutá vagina

Príspevok v téme: opuchnutá vagina
Sandruska

Dobry den. potrebujem poradit, kedze moje navtevy u gynekologa vedu len k horsiemu.
Uz dlksi cas mam opuchnutu vaginu, najprv mi doktor povedal ze to je plesen a dal mi na to sprej na hojenie ran(!!!). samozrejme to nepomohlo, skusila som canesten aj candibene, to trosku pomohlo ale mam to znova spat. znova som bola u doktora ale znovu mi na to dal len actigel s aloe vera, ale davam si to druhy den a mam pocit ze to mam stale viac opuchnute. povedal ze zapal tam nevidi, mna to nesvrbi ani nepali, len mam stale take slabe krvacanie. ale na to mi povedal ze to sa pri antikoncepcii stava. potrebujem poradit, ci sa uz niekto s takym niecim stretol, co je na to najlepsie ( okrem zmeny gynekologa-to uz riesim)
Dakujem

ellka 22

mala som podobny problem..ziadny zapal vsetko v poriadku a stale opuchnutu..zenska mi povedala ze pokial sa nestravujem zdravo budem to mat stale.odporucila mi uzivat psylium.a naozaj musim si zaklopat pomohol :) precisti ti creva a bude dobre.isty cas som to neuzivala a problem bol spat.tak som zacala znova a behom 2-3 dni som mala pokoj.tak vyskusaj ja odporucam z vlastnych dobrych skusenosti..

egoista

Ja by som asi vymenila gynekologa a prestala užívať tu antikoncepciu kedže ju máš s toho dalej používaj canesten to by malo pomôcť kedže to pomohlo pravdepodobne ti nesadla antikoncepcia ... a tvôj "gynekolog" si to nevšimol..