Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zle travenie

Príspevok v téme: Zle travenie
sweater

uz je to mozno aj par rokov co mavam strasne nafuknute brucho teraz som sa konecne odhodlal ist k lekarovi, vsetky krvne testy mam v poriadku a tak isto ked som bol na sone brusnej dutiny, lekar mi povedal ze vyzera byt vsetko v poriadku akurat ze mam nenormalne nafuknute brucho, tak ze nech skusim vysadzat potraviny ze mozno mi nevie organizmus spracovavat nejaku zlozku vdaka ktorej sa mi potom spomaluje cely traviaci mechanizmus a sposobuje to tieto problemy. tak som skusil na jeho odporucania vysadit vsetko mliecne, nechal som tomu odporucany cas ale ziadna zmena, chcem sa spytat viete mi este poradit co z jedalnicka vysadit? co to moze sposobovat? mam na nejaku dobu prestat jest uplne pecivo? alebo co napr. vajicka? chcem len poradit ake potraviny/druhy potravin toto mozu sposobovat, alebo mam skusit vysadzat vsetko co jedavam po jednom?

chyrlotte2012

dobry den, ma niekto z vas osobne skusenosti: mam 5r dcerku ktora sa mi dnes stazuje na bolesti bruska 5x mala aj stolicu zelenej farby s primesou kukurice ktoru vcera jedla pocas dna aj vecer, moze to byt z toho??? ak ma niekto skusenosti prosim piste na lydia.sabolova@gmail.com....len osobne skusenoti alebo rady odbornikov.

dakujem

Gima

Podla mojich znalostí na trávenie pomáha pitie acidofilneho mlieka, šťava zo zavaraných uhoriek, mierrne množstvo, takisto šťava zo zavaraných kyslých rybičiek alebo zavaraných kyslých kukuričiek. Mne to pomohlo.

kwako

mne na nafukovanie pomohli enzymy, mal som od HealthForce, inak tabletky na nafukovanie vobec, mal som viac a absolutne nic vyhodene peniaze

sama

Nepijem perlivú vodu, pijem čistú vodu, zelený čaj a medovkový čaj, čaj na žalúdok.
Helicobaktéra nemám.

simka111

mne je niekedy zle, aj ked vynecham nejake jedlo, napr. dnes som neranajkovala, pričom ranajkujem vždy, ale dnes som vybechala ranajky jedla som až okolo 10 a teraz citim ako sa mi niečo pohybuje v žaludku aj ma tam štekli, ja musim mať pravidelnu stravu, lebo mi je inak zle, nechápem ako možu existovat ludia, ktori nejedia cely den až večer, asi by som umrela od bolesti.....

Juchu

Sama, nepijes perlivu vodu?? Mna tiez brutalne nafukovalo asi rok.. Citila som po kazdom jedle tazobu.. Vylucovala som postupne kadejake potraviny z jedalnicka ale nepomohlo.. A potom ma napadlo vylucit bublinky a problemy prestali...

sama

mám strašné problémy s trávením prestala som jesť mliečne výrobky, ale problém stále je bola som u gastroenteorológa všetko v poriadku u alergológa zisťoval mi intoleranciu na potraviny negatívne ale môj žalúdok protestuje, ničo ziem mám pocit, že mi napuchol a v žalúdku skala dám si nospu alebo niečo iné je po probléme ale celý život po každom jedle užívať lieky nie je slasť, už neviem čo robiť a kam sa obrátiť, vyčeráva ma to rozum mi postáva a nevládzem mám pocit strašnej slabosti PORADTE Ďakujem