detox s javorovým sirupom

Niki26

Najvaci vyber javorovych sirupov ako aj inych veci z javoroveho sirupu ako napr. javorovy cukor alebo javorove maslo najdes na stranke www.javorovycukor.sk. Ja som si tam objednala sirup na detox dietu na chudnutie a na druhy den som ho mala doma. Je lepsi ako ten co maju v drogerii, lebo fakt je originalne vyrobeny aj baleny v Kanade. Schudla som 7 kg za dva tyzdne. Teraz si ho davam uz len do jogurtu a na vlocky a manzelovy na pletenky z listkoveho cesta;) Vrelo odporucam

RNG

Javorovy syrup je sice zdravsi, nez rafinovany cukor, ale tie najzdravsie komplexne sacharidy v nom sa znicili a zmwenili na jednoduche pri dlhotrvajucom vare(hydrolyza) ktorym musi javorova stava prejst na zahustenie(az 100:1).
Podobne je to aj so stavou z aloe vera, medom z agave a podobne. Za surova su tieto veci liecive, znicene varom su len prebytocne zdroje jednoduchych cukrov, ktorych mame aj tak privela v potrave.

ella

toto je detoxikacia prečisti to traviaci trakt a zaroven schudnes..ja to robim už druhýkrát len by som tu rada stretla ludi ktorí s tým maju viac skusenosti.principom je že sa cele dni pije iba ten sirup, matový čaj a nejaký bylinkový čaj s prehanacimi učinkami.

simka111

Ja si chcem tiež kúpiť javorový sirup, lebo je vraj veľmi zdravý, ale ten detox nepoznám, ja by som si ho chcela davať na vločky, pohánkovú kašu.....