potrebujem radu.vzdy sa pri sexe spravim iba cez klitoris prsom alebo vibratorom.este nikdy som nemala org. pri oralnom sexe - mam pri tom vzdy pocit ze by to trvalo asi hodiny a ze ho to prestane bavit.asi dvaja moji milenci mi povedali ze sa neviem uvolnit.a este nikdy som nemala vaginalny orgazmus drazdenim G-bodu. Viem sa nastavit do polohy ked citim ze mi ho penis drazdi -napr ked som ja hore-je to prijemne ale mam pocit ze to nikam nevedie.Poradte mi ako sa uvolnit tak aby som si oral riadne uzila?? a nechcem sa uspokojit s tvrdenim ze "niektore zeny nikdy nemaju vaginalny orgazmus". musi to byt mozne kedze svoj G-bod nahmatam a citim ako sa zvacsuje.
a aky je rozdiel medzi vaginalnym a klit. orgazmom?
VAGINALNY ORGAZMUS VS KLITORIALNY
blondi2, dik za prispevok :-)
a presne ako pises,ked to robim rukou,alebo este lepsie vibratorom sa az tak nenamakam...proste je to rychlo a priatelovi to nevadi,on je rad ze mi je dobre ... a mem sa spytat kolko mas rokov? ja mam 25 a citala som ze cim si starsia tym si zacnes sex viac uzivat...tak mozno po 30-tke to pride...
je to tak ako keď sa učíš na bicykli keď sa uvolníš a prestaneš myslieť na to že spadneš tak sa začneš bicyklovať
proste snažiť sa a snažiť sa je bludný kruh, neboj sa ono to raz príde ale nie hneď
no prave som si pozerala starsie temy a tam jedna babenka pisala, ze ma 27 a este nikdy nemala nijaky orgazmus. tak mozme byt radi,ze mame aspon takyto :-)
no nie?
ahoj rybka.ja som na tom bola tak isto. 5 mesiacov mam noveho priatela a zozaciatku som nechcela aby som sa pri nom robila rukou, aby sa necitil neschopny alebo ja cudna :-)Tak som na to isla tak,ze som prestala masturbovat a ked som bola pri sexe hore podarilo sa mi dosiahnut klitorialny orgazmus,ale dost dlho som sa nastavovala,aby sa mi drazdil klitoris. Urcite to trva dlhsie ako ked sa robis sama,ale skus byt trpezliva.A potom raz sa mi podaril dosiahnut aj vaginalny,asi cistou nahodou.Lenze potom som si pocas sexu z nedockavosti zacala pomahat rukou a robim to doteraz uz asi mesiac.Takto ma to bavi viac,nenamakam sa tolko :-) Oralom sa mi tiez nepodarilo dosiahnut este nijaky.Podla mna sme este mlade na pravidelny vaginalny orgazmus ale urcite to raz pride.