Dokonalosť v ničom

Príspevok v téme: Dokonalosť v ničom
nemožné

Neustále vidím ako každé dievča/žena plače že chce muža ktorý je láskavý,milý,chová sa úžasne ku nej, je verný a tak dalej a ked ho konečne dostanú ked som pozorný milý láskavý beriem na všetko ohľad snažíme sa zo všetkých síl sme verný tak si paničky vymyslia že si chcú užívať život a pri tom sedia doma na zadku?!

Neviem čo už mám robiť mám priateľku dávam jej všetko no ked urobí niečo zlé ja jej to všetko okamžite prepáčim, pochopím neriešim to, ja urobím to isté urazí sa na mna a je schopná neozvať sa už ani nikdy pre banálne hlúpu vec ak to urobí ona a urazím sa ja pre nejakú hlúposť ona sa urazí lebo som sa urazil ja VOBEC na tom vztahu jej nezáleží vôbec sa nesnaží niečo zachranovať čo mám s tým preboha už robiť som úplne v koncoch čo jej mám povedať? pri tom ju strašne tak milujem že som schopný jej dať všetko čo jej mám povedať prosím už mi pomôžte

Lenka10000

Je to tak sme nevďačné ja som si to sama na sebe všimla že mam užasneho chlapa :D ktorý sa snaží a ja som kurva nespokojná :D lebo ma naučil na určitý štandard a keď len v čom si uberie tak kks sa idem zblázniť :D neviem my sa asi nezmeníme :D napr. spavali sme spolu raz za týždeň teraz raz za mesiac tak sa sťažujem aj keď mi to nepomáha :D ... alebo dostavala som pusinky veeeeľa krat za večer teraz len tak par krat tak sa sťažujem a vy si ani neuvedomujete že poľavujete !!!! :**

macik

pripomínaš mi myšlienkami môjho bývalého priateľa

hm,no ona ťa asi už nemiluje ,nemá ťa vôbec rada,koľko máte rokov vlastne ?nie je to náhodou jej prvý vzťah ?

nemožné

Nejde aj o to ja dobre viem že ona ku mne cíti veľa aj ked z daleka nie to čo ja k nej no proste nechápem to prečo sa nesnaží veci dávať doporiadku zlepšovať to

Valium

Už sme to tu prednedávnom preberali. Ano, ženy chcú tých láskavých milých mužov ale potrebujú v ňom vidieť aj autoritu ktorá si stojí za svojim. Treba v chovaní spraviť rovnováhu. Byť dobrý ale na druhej strane byť chlap. To znamená neospravedlňovať za úplne za všetko. Žena sa začne nudiť keď jej všetko ľahko prejde a ešte sa jej budeš ospravedlňovať. Skús si stáť za svojim, neospravedlňovať sa za všetko a nechaj nech sa niekedy ozve ako prvá aj ona. Maj vlastné záujmi/koníčky a venuj sa aj im. Ak budeš na partnerke úplne namotaný tak to pravdepodobne skončí. Skús jej dať trochu voľnosti.

sumec1977

A práve preto že jej chceš dať všetko.... Neváži si ťa a berie všetko ako samozrejmosť. Také vzťahy mám za sebou a nie jeden, potom som sa poučil. Teraz som šťastne ženatý a mám dvoch prckov :-)