Co ked sa mi nechce?

Príspevok v téme: Co ked sa mi nechce?
Vlaado

Ahojte. Chcem sa s vami podelit o jednu webstranku o ktorej mi povedal kamarat. Ide o to ze nech uz robime cokolvek, niekedy proste nemame chut, nechce sa nam. Pri chudnuti to plati dvojnasobne. Bud sa nam nechce ist behat alebo cvicit alebo mame nechut dodrzat dietu. Vacsinou na to vsak plati jednoduche povzbudenie, mozno niekto kto v nas veri. Dufam ze najdete na tejto stranke inspiraciu vydrzat a prekonat sa.
www.dennamotivacia.sk

Vlaado

Maťo, odpoveď na ten facebook už máš. Každý deň sa ti tam objaví citát dňa aj s obrázkom ... vždy sa tak fajnovo nad tým zamyslím ")

studentka01

je to super. nakoplo ma to. hlavne čo sa týka školy. mala som problémy s učením, nechcelo sa mi, nevedela som sa prinútiť. a najhoršie bolo keď som videla koľko strán ma čaká. ale bolo na čase, aby som si uvedomila, že to zvládnem a že je to len o prístupe. a preto som svoj negatívny postoj k učeniu zmenila,a okrem toho, že ma to začalo baviť, som sa učila rýchlejšie, a aj som úspešne ukončila semester :)

Moje oblubene video:
www.dennamotivacia.sk

SmutnýMaťo

Skvelá práca. Akurát teraz, cez skúškové sa mi to nesmierne hodilo. Niektoré videá som si púšťal stále dokola. Chcel by som sa opýtať či máte aj nejakú facebook komunitu. Ak aná, hoď sem prosím ťa link :) Pridám sa. A držím vám palce.

ÚsmevProsím

tá stránka má v sebe úžasnú pozitívnu energiu :), snažím sa mať dobrý životný štýl a chcela som si ísť včera zabehať von, odrádzala ma zima ale motivácia z tej stránky bola o dosť silnejšia a tak som behať šla a teda dosť som sa tešila zo seba :) ďakujem za tip

Vlaado

Stáva sa vám často, že sa vám niečo nechce a nakoniec keď to nasilu spravíte ste radi že ste to spravili?