Milujem svojho priateľa.Je to dobrý chlap. Nepodvádza ma. Je ku mne úplne úžasný.No mne aj tak niečo chýba som nešťastná neviem si predstaviť že by som ho opustila..ale jednoducho neviem čím to je..spávame spolu raz za mesiac,odháňa mi kamarátov .. prišla som asi o všetkých keby sme sa náhodou rozišli nezostane mi nikto...nemám nikoho..iba par spolužiačok čo sa im môžem vykecať aj to za chvíľu končím strednú školu. takže leto bude smutné. V poslednom čase sa mi zdá že sa na mňa už ani neteší. Aj keď zasa niekedy je to úplne naopak. som pri ňom šťastná aj nešťastná zároveň neviem čím to je .. máte niekto takýto problém. V rodine to nemám v poriadku a škola na mňa teraz len tlačí s maturitami myslíte že to je kvôli tomu
Priateľ
hm..nechápem..v čom je problém teda ?:D:D nerozumiem ...v čom vidíš problém vo vašom vzťahu ?lebo akosi ho nikde nevidím napísaný :D
ďakujem :))) laskam :*moc si mi pomohol-pomohla
Laurika19, to ako myslíš, že ti odháňa kamarátov??
Laurika, netráp sa nad tým viac, ako treba, ver mi, že takýto Tvoj stav, keď si šťastná aj nešťastná, je bežnou súčasťou dospievania a je priam zákonitý... normálne je aj to, ak máš pocit, že práve teraz musíš prežiť úplne všetko a ak náhodou zmeškáš, tak to už nacždy stratíš - ale ver mi aj to, že je to pocit klamný a že naozaj máš na všetko (myslím tým vo vzťahoch) čas a všetko stihneš, a že nič, čo sa udeje dnes či zajtra nie je ani fatálne ani konečné...
a ak na Teba škola teraz len tlačí s maturitami, nie je to ani náhodné a ani samoúčelné a najrozumnejšie bude sa tomu tlaku poddať a naplno v škole zapnúť - lebo ak by si pri maturitách náhodou "vybuchla", tak to síce tiež nebude nič fatálneho ani nenapraviteľného, ale bude to nepríjemnosť a strata času, tým zbytočnejšia, ak sa jej dá vyhnúť...
a zatiaľ si svoj vzťah užívaj taký, aký je, šťastný aj nešťastný, a riešuť že čo s ním ďalej stihneš pohodlne aj po tom, čo budeš mať za sebou otravné povinnosti... :-))
ja myslim, ze ti chyba hlavne rozum.
Odid od neho.