Neviem ci to súvisí so zdravím, lenže mam problem so spánkom ... chodim spat okolo 22.00-23.00 ... problem je v tom ze sa zobudim o pol štvrtej a uz som vyspata-teda nie vyspata ale iba sa mrvim na posteli ... a ked pride poobedie tak nemozem vydržať a musim si na hodinke, dve lahnut ... moze to súvisieť aj so stresom zo školy? Dakujem ...
Chcem spat no nemozem ...
Este keby som uz mala po škole, tak nepoviem ... lenže vydržať v škole do pol tretej je katastrofa ...
Aj ja mam tento problem :( rano o 4tej 5tej ma preberie a uz len bdiem do 7mej... a potom som taka unavena :(
ale ide o to ze ja si este churumkam v posteli co pride :) asi s tym prestanem...
Tak veceriam o šiestej vecer, co si myslim ze je dost pred spánkom, aj to iba nejaku maličkosť ... a ani vyprazane nejem ...
môže to súvisieť s tým, že si preťažená toxínmi a pečeň ti nestíha v noci čistiť organizmus a preto nemôžeš spať. Urob s tým niečo a uvidíš, že sa to zlepší. Napr. neješ hltavo a veľa?, neješ neskoro večer alebo v noci?, vyprážané, sladkosti, údeniny, biela múka ...