bolesti v podbrusku

Príspevok v téme: bolesti v podbrusku
Oblina

Som v 17. tyzdni tehotenstva a uz dlhsie ma pobolieva v podbrusku takmer stale, dokonca sa na to budim. Spomenula som to aj na poradni ale nic zvlastne mi doktorka nezistila. Ja mam vsak stale obavy ci je vsetko v poriadku lebo niekedy je to vazne bolestive hlavne na pravej strane. Niekde som citala ze to moze byt ak mam sedave zamestnanie co aj mam. Ak je to tak a nemam sa coho bat tak je to v poriadku ale co ak nie. Ma, resp. mal niekto pocas tehotenstva rovnake problemy?

danka lajka

ja som mala pocas tehotenstva hlavne od 3 do 6 mesiaca tiez take bolesti, som bola trochu aj vystrasena niekedy, lebo to bola taka bolest ze som sa bala ze ci neprichadzam o babatko ale vraj to u niektorych zien tak byva a nie je to nic zavazne,iba sa bolestivo roztahuje maternica. pomaha ked si opries nohy o stenu -resp hore nohy... takze bud kludna. mam teraz babatko velke zdrave a tehotenstvo tiez preslo v poriadku az na tieto bolesti

Eliška06

No,uprostred ešte celkom niesi,ale ak máš podozrenia a obavy tak choď ešte raz na gynekológiu,ja ťa nechcem strašiť,ale môžu nastať predčasné komplikácie,ktorým sa môžeš vyhnúť.

Oblina

citala som ze v neskorsich mesiacoch je to normalne ale nie ak som uprostred, a som prvorodicka tak mam prirodzene obavy lebo neviem co je prirodzene a co nie. Ale akurat dnes ma tam tak pichalo a bolelo ze som nevedela prejst ani kusok cez mesto. A stale citim ako keby som mala spadnutu maternicu, neustale ma to boli. Ak je toto urcite normalne tu bolest vydrzim, len sa neviem zbavit obav.

Eliška06

Sestra je tehotná,je v 30.týždni a tiež máva občas tie bolesti.Jej ganekológ jej povedal,že je to úplne normálne,lebo sa jej rozširuje maternica a aj bábo rastie,aj zmeny v tele nastávajú.Nestresuj zbytočne seba aj bábo,neprospieva vám to.Je to normálne.