dobrý večer,
pred mesiacom som sa rozišla s priateľom,ale kedže bývame v jednom meste,tak sa vídame takmer denne,chodila som s ním rok,bol to zo začiatku krásny vzťah plný lásky a proozumenia,potom postupne som začala odhaľovať niektoré jeho veľmi zlé vlastnosti ( ironia,sarkazmus,uštipačné poznámky,podcenovanie,vyvyšovanie,neochota akceptovať môj názor)a mnoho mnoho dalších ...naposledky ma častoval nádhernou charakteristikou -namyslená pipka
a neviem sa s týám zmieriť,kedže vždy ma ospevoval,aká som úžasná,nedokážem sa vlaszne vôbec vyrovnať ani s tým,ako sa skončil náš vzťah (robíme si zo života peklo,teda on mne),vypisuje,vyvoláva,nedá mi dýchať,chce ma späť,ja odmietam ..
neviem,ako mám dalej takto žiť --do iného mesta nie je možné ísť,kedže som študujúca ešte len v treťom ročníku na SŠ
bol to môj prvý vzťah,prvá láska,ja neviem ako mám dalej žiť,som strašne citlivý typ človeka,nežný,hned ma všetko položí ,som nevyrovnaná citovo...v minulosti som zažila už dosť podrazov od chalanov,a tak dalej ...a s ním som si plánovala svadbu ,manželstvi po výške...a tak ...a neviem teraz vôbec ako sa mám s tým zmieriť..nejde mi akosi zmieriť sa s tým ,neviem si nikoho iného nájsť ...poradte,čo mám robiť ?
logické argumentpovanie jemu a ani samej sebe nepomáha ,lebo v skutočnosti ho stále mám rada ,aj ked nemôžem byť s ním,som v hroznej situácii ..zažili ste niečo podobné ?