Prosim Vas zeny, povedzte, ktory make up je pre vas ten najlepsi..viem ze kazda ma iny nazor ale predsa musi existovat make up ktory vyhovuje vacsine..hladam kvalitny make up, spolu aj s pudrom a neviem sa rozhodnut pretoze trh nam ponuka milion moznosti..:D
Váš naj Make - Up
essence penovy
ja mam najlepsie skusenosti s make-upmi od Astor dlhodobo som pouzivala astor mineral match, potom viac nez pol roka astor perfect stay a teraz pouzivam astor skon match a som velmi velmi spokojna
Mineral Foundation od E.L.F. kozmetiky,
som s ním spokojnejšia oveľa viac ako s Affiniton od Maybelline:-)
eeella
ten yves saint laurent - matt touch foundation sa normalne predava v parfumeriach..?
dermacol .....
loreal true match alebo catrice perfect resist
ja som dlho pouzivala "max factor miracle touch " alebo "max factor lasting performance " oba su super , ale miracle touch je z nich lepsi .. puder pouzivam od zaciatku ten isty "max factor creme puff " .. ale make up mam teraz najlepsi , yves saint laurent - matt touch foundation !!! odporucam
Ja som tiez rozmyslala nad max factor..bourjois..alebo gosh..na nete som nasla aj MAC,vela bab ho vychvaluje ale na SK sa to nepredava..skoda, lebo vyzera byt dobry..
vsetky od bourjois, ale naj je healthy mix a flower perfection
max faktor určite, ten v čiernom obale so zeleným :)) ale mne vyhovuje aj maybeline satin liquid :)