Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kŕče v konečníku

Príspevok v téme: Kŕče v konečníku
midsummer

Pekný večer, mám 23 rokov a pred pár týždňami som zbadala krv v stolici. Keď som šla na toaletu musela som si niekedy aj tlačiť a tiekla mi krv aj zo ženských vecí. Zvyknem mávať aj dosť silné kŕče v konečníku ale gastroenterologička mi pred týždňom povedala že je to možno len zo "stresov" musela predsa niečo povedať aby ma rýchlo vybavila takže ma poriadne ani nevyšetrila. Predtým som bola ešte u svojej lekárky kde mi pozrela konečník prstom a našla mi tam hrčku a preto ma poslala ku gastroenterologičke lenže ona mi len zobrala stolicu a keďže vyšiel výsledok negatívny ďalej neriešila aké môžem mať iné problémy a dala mi užívať iba laktózu. Mohli by ste mi prosím poradiť z čoho môžem mať naďalej tie kŕče? Niekedy mám také silné že sa zobudím aj v noci a neviem potom zaspať z tých bolestí. Ďakujem pekne!

simonka222

Histamin - dakujem za odpoved, nemyslim si ze by to bola ta intolerancia lebo ine priznaky nemam. a stres by to kludne mohol byt, nepatrim k najkludnejsim, ale nemalo by sa to potom objavivat v obdobi kedy som naozaj v strese? lebo nemam pocit ze by sa mi to stavalo v situaciach ked som najviac pod tlakom ako boli statnice a podobne. kludne ma to chyti pocas najkrajsich dni dovolenky. a najhorsie je to v noci. obcas ma to slabsie boli aj cez den ale tak ze zufalo hladam polohu ako to nebude boliet a nemozem nic robit len to predychavat to sa stava len v noci lebo nikdy ma to vazne nevyrusilo pri ziadnej cinnosti. a vacsinou to riesim tak ze si nakoniec prave ibalgin dam, takze ten to nesposobuje. zrejme zabera, alebo kym stihne ucinkovat mozno to stihne same prejst.

Histamin

Ahoj Simonka,

poznam akutne bolesti v konecniku, sposobene pravdepodobne stressom, tiez po pouziti analgetik - ibuprofenu, najnovsie usudzujem ze hladinou histaminu - skus pozriet histaminovu intoleranciu.

simonka222

midsummer - asi sa uz k tejto teme nevracias kedze je stara ale mam presne ten isty problem. pred tyzdom mi aj robili rektoskopiu a vraj som v poriadku (nie su to hemeroidy) ale mavam strasne bolesti v konecniku a hlavne v noci sa na to budim a mam pocit ze dost dlho ma to boli a naozaj intenzivne. tiez mi povedali ze stres ale vobec sa mi to neviaze na stresove obdobia tak to nechapem. a hlavne neviem aky stres by som prezivala v noci. Nema s tym este niekto skusenosti? pripadne ak si to este nahodou precitas, pokrocila si s hladanim priciny?

midsummer

skusim ist este tento t. ku svojej lekarke ze co mi povie ale hadam nic vazne nebude..terajsi lekari kaslu na vsetko