Ahojte, chcem sa spýtať, koľko približne trvá, kým prídu výsledky z kultivácie? Zabudla som sa gynekológa spýtať a nechcem mu zbytočne vyvolávať. Ďakujem
Kultivácia
A este, labak je v rovnakej budove ako lekar, cize sa to tak dostane skor, a po dalsie, sestra zvykne zavolat do labaku, ze ako to vyzera, pisomne zrejme pridu vysledky trosku neskor.
Zhrniem: Celkova doba trvania zavisi od toho, kedy sa vzorka do labaku fyzicky dostane, kedy ju laborant zacne "skumat" a potom kedy sa vysledky na papieri dostanu k lekarovi.
V dobe (cisteho casu), ktoru bakterie potrebuju na kultivovaniee nie som odbornik, ale podla mna si nemozu dovolit oblbovat. Ty mas na to aky nazor?
Kamoska mava vysledky za 4-5 dni, cize radovo je to blizke mojmu Dr.
zavisi ze ake bakterie sa kultivuju...
Cize si takto verejne vymyslaju? To by sa dalo napadnut, nie?
AlexSandra, chcela by som vidiet, cim tie tvoje mikroby krmili, ked tak rychlo narastli...
V mojom pripade aj 3 tyzdne, a to bol extra sukromnik, kde som platila tusim 30 ecok.
Teraz som u takeho, kde som zatial neplatila nic a do 3 dni som mala vysledky vsetkych sterov, okrem chlam, na tie sa caka 3-5 :)
asi to zalezi od labaku :) ja som cakala na vysledky aj dva tyzdne
no ale aj zalezi od toho, aku kultivaciu ti robil, na co. niekedy sa caka aj 10 dni. ale ved zavolaa a opytas sa, ze ci maju uz, alebo nie :)