Ľuďom už načisto šibe....

Príspevok v téme: Ľuďom už načisto šibe....
TRULY

Ja neviem, či ste si to všimli aj vy, ale vkuse narážam na nervóznych a nespokojných ľudí. Partnerské vzťahy sa rúcajú bez štipky logiky, susedia po sebe hučia, rodinný príslušníci sa navzájom nevážia. Každý je napätý a radšej riešia cudzie problémy ako svoje. Všetko to na nás vplýva, či si to uvedomujeme alebo nie. Ja chápem, že je stresová uponáhľaná doba, všetko pre peniaze, ale do kedy to takto budeme zvládať?!

ajajaja

je to bludny kruh s tymi spravami ,lebo ak sa ma clovek zle (a hlavne slovak s mentalitou,ked zdochla koza mne, nech zdochne aj susedovi), tak nebude chciet pozerat dobre spravy, radsej si zapne krimi a bude pozerat kto koho zabil /okradol...:( takze media jasne,ze ponukaju hlavne veci takehoto zamerania...

ja spravy uz dost dlho nepozeram, nastastie som vacsinu roka na intraku a mam tam inu zabavu...zo sprav hlavne sportove...
minule som vsak zazrela spravu svet o 100 rokov podla nejakych futurologov a precitala som si k tomu aj diskusiu, no a niekto spominal ,ze bude 3.svetova ,kt.sposobia zidia brusiaci si zuby na iran...co si o tom myslite? ja sa zacinam bat :OO

J111

Uz len to kolko ludi vysedava u psychiatra hovori za vsetko. Pravdepodobne im nic nie je lebo oni prisli len dat predpisat lieky svojim znamym:D

*inko

a vy si myslite, ze kedysi sa ludia nemali zle?
rozdiel je v tom, ze teraz sme o tom viac informovani
pochybujem ze pred sto dvesto rokmi vypustili do sveta holuba so spravou, ze sa kdesi cosi stalo
teda, neviem to posudit, nezila som tu pred storociami, ale myslim si, ze zlo bolo vzdy, aj vztahy medzi ludmi boli naprd
kto s tym ma problem, nech sa poberie do nejakych zabudnutych civilizacii, roznych kmenov, kde ani nemaju paru o nasich problemoch :))) niekam do amazonskeho dazdoveho pralesu. Kym ho nejaky zly ujo nevyrube:))

suns

ach ludia, je to ZLE ! ...
mozno je moj nazor dost vyhraneny, ale je to tym, ze veci vnimam triezvo a rozmyslam realne...
cele posrate media nam podsuvaju zamerne informacie tak, aby presne naprogramovavali nas mozog... takto oblbnuty clovek straca hodnoty...
3.svetova vojna na seba nenecha dlho cakat..
slepi si mysli, ze napriklad utok na DVOJICKY bol fakt teroristicky a ze Amerika je svata zem... HA HA.. na novych pasoch je kazdy clovek nuteny dat svoj odtlacok prsta.. na novych obcianskych uz budu cipy.. vsetko sa bude platit cez karty a najnovsie testuju cip zabudovany do koze - vraj MODERNA DOBA, VSETKO JEDNODUCHE ! PRD !!! Je to nasledujuca nadvlada nad ludskou rasou.. zahubime sami seba...
kde toto speje.. :///
uz Nostradamus a ini toto predpokladali, dokonca aj v Biblii je zmienka o cipovani..
no comment...

Eva6

Presne nad týmto som sa aj ja nedávno zamýšľala. V poslednej dobe už ani nezapínam telku či rádio. Správy na internete tiež nečítam. Nestojí mi to za tie nervy, všade len kto koho zabil, čo sa bude zdražovať, aké nové zákony a poplatky zas na nás politici vymysleli a média zo všetkého robia senzáciu a iba veci umelo nafukujú, aby šírili medzi ľuďmi paniku. Taktiež nie som stará škola, ale toto čo sa tu na Slovensku deje, je niečo hrozné. Všetci hovoria o konci sveta, ale ten podľa mňa už dávno nastal. Koniec sveta v morálnom úpadku ľudstva. Niečo sa už musí poriadne stať, lebo tento stav nemôže trvať donekonečna. Aby normálny človek nemohol vyžiť z výplaty a nenažraní politici si žijú v luxuse, kradnú a o posledné ozbíjajú chudobných.

smajliQa

telku nepozeram, noviny a televizne noviny som davno vymenila za nieco lepsie.. aj tak, co nove vam tam povedia? spravy som prestala pozerat cca pred rokom, ze by som sa citila o nieco menej sa povedat neda.
akurat ze nemam take stresy s koncom sveta jak ostatní :D
joooj :D a ze novy cas albo nieco podobne?
preboha a naco im este aj za toto platite?
ja som asi este decko, ale radsej mam karty, monopoly a poker v kufriku :D