Ľuďom už načisto šibe....

Príspevok v téme: Ľuďom už načisto šibe....
TRULY

Ja neviem, či ste si to všimli aj vy, ale vkuse narážam na nervóznych a nespokojných ľudí. Partnerské vzťahy sa rúcajú bez štipky logiky, susedia po sebe hučia, rodinný príslušníci sa navzájom nevážia. Každý je napätý a radšej riešia cudzie problémy ako svoje. Všetko to na nás vplýva, či si to uvedomujeme alebo nie. Ja chápem, že je stresová uponáhľaná doba, všetko pre peniaze, ale do kedy to takto budeme zvládať?!

xdanielax

paci sa mi, ze sa nas tu najde viac, co nesedi doma pred TV a nezerie IM tie blbosti... pred rokmi som sa cudovala, ako moze existovat niekto, kto nema doma televizor, teraz to uz uplne chapem.
Nevravim, ze nepozeram filmy, ale pozriem si film, ktory si JA vyberiem a v TV ho urcite nedavaju.

Vsetko je nejake uponahlane, zamracene tvare, ako tu uz bolo spominane "kazdy s kazdym" ... ja budem asi tiez tak trochu stara skola. Robim veci podla seba, nech nezapadnem do toho bludneho kruhu :-))

xy:)

ja telku moc nepozeram, to, co na svk telky serviruju divakom je odpad. ale by ste sa cudovali, kolko ludi tie stupidnosti pozera - tie serialy, uz ani neviem, kolko ich vymysleli, ale v kazdom hraju ti isti herci, ktori vlastne ani nevedia hrat, hlavna dejova linia pozostava z toho, ze kazdy vysuka kazdeho a furt melu iba o peniazoch. fakt silny kulturny zazitok.

TRULY

Máš pravdu, sú tam len blbosti samé, odpadové filmy. Kde su filmy ako slunco seno, čo si pozrieš aj každý týžden a nikdy ti nezovšednejú. Samé paneláky, intrigy a nevera a bludy...

Milky

Nuz, preto nepozeram TV. Asi pred 2 rokmi som povedal, ze pokial v spravach nebudu davat kde, komu sa co pekne stalo, a filmy nebudu po 8 minutach prerusovane 10 minutovou reklamou, nebudem pozerat TV. A viete, ze to nechyba?

TRULY

sybila ja hovorim to isté, že zažijeme vojnu. Ja síce mám skoro 30tdsať, ale vojnu ešte zažijem určite.

Otázka je kam sa presťahovať na rýchlo tesne pred nou :D

TRULY

Ale kdeže, pred pár rokmi sa neriešilo to čo teraz. Veď ani nepoznám napríklad rodinu v ktorej neriešia nejaký podstatný problém alebo pár čo sa je spolu dlhšie ako 4 roky.
Nepoznám kľudného otvoreného človeka, čo z neho srší energia a nerieši nič absolutne.