Zdravim, mam takyto problem, mam 19 rokov a az teraz som dostal rozum ohladom zubneho strojceka a som viac-menej odhodlany si ho dat (radsej 2 roky so zelezom v ustach ako cely zivot s krivymi zubami) Mam predkus a druhe rezaky mam mensie ako prve + ocne zuby akokeby vychylene o 45 stupnov (horna celust). Chcel by som sa opytat ci by sa aj taketo veci dali strojcekom upravit a kolko by asi strojcek stal (predpokladam ze poistovna to uz nepreplati vzhladom na vek) Dakujem za kazdu odpoved
Zubny strojcek
ahoj,ja mam 33 a zuby strasne...tento rok si ich davam "dokopy"a buduci si dam strojcek.sa fakt tesim.byvam v zahranici a nastastie mi nieco preplati poistovna.pocuj daj si ten strojcek,pokial nemas deti a da sa to po financnej stranke,nevahaj a daj si ho!vela stastia!
Ahojky, ja som nosila strojček, keď som mala 14 rokov (teraz mám 20). Zuby som mala dosť krivé, horné dvojky také upírske :D, medzera medzi jednotkami - no des. A dnes mám zuby krásne rovné. Chodila som k super zubárovi, ktorý patril k tým drahým. Vtedy som celkovo za strojček zaplatila cca 15 000 Sk ( samozrejme nie naraz, ale postupne v priebehu 1,5 roka ako som ten strojček nosila).
Neviem,na koľko ťa ten strojček bude stáť dnes, ale na otázku - "Chcel by som sa opytat ci by sa aj taketo veci dali strojcekom upravit" - tak áno dali a je super, že si si to tak uvedomil a to chceš. Dva roky zbehnú ako voda a budeš mať krásny rovný chrup :)
nechcem strasit, ale ako ja viem, tak neakych 1000 €
nikto nic? :/