ja viem ze mozno su to len malickosti alebo banality co sem napisem ale som uplne v koncoch a neviem uz co mam robit.Ide o to ze som sa prednedavnom rozisla s priatelom ktory bol ale velmi ziarlivy a to bol ten najhlavnejsi dovod. Neskor na to som sa spontanne dala dokopy z jednym dlhorocnym kamosom. nebolo to naschval ani planovane.Moj ex priatel si teraz mysli ze to bolo naschval ze mu tym chcem ublizit co vobec neni pravda a stale mi pise o tom ako ma mal rad a podobne a ja som uplne v koncoch navyse ten moj kamos teda uz priatel byva velmi daleko odomna a nemozme sa velmi stretavat a to ma mrzi ale mam ho naozaj rada.a vazne neviem co mam robit co mam napisat byvalemu aby mi take uz nepisal,chapem ho ze ho to zranilo ale ked uz to z mojej strany nebolo take tak mu nechcem klamat do oci.
uplne v koncoch :(
najprv si nejaku najdi a potom pochopis... kebyze to bolo take jednoduche tak sa 99% ludi nerozide...
v zivote som sa naucil ze kym sa nedostanes aspon do podobnej situacie tak nikdy nepochopis tych ludi ze preco to spravili... mne sa tiez stalo ze som nieco nechapal a potom som sa v podobnej situacii zachoval tak isto :) inak nemam to rad ale je to tak..
2 lost ... najdi si zensku rozid sa s nou a pochopis... tu ide o to ze si to nevies predstavit ... vecsinou ked sa ludia rozchadzaju tak nejake city tam este su a dost ich trapy ze sa ten druhy trapy kvoli nim k tomu pribudnu vycitky svedomia atd atd...
leela keby to vzdy bolo take jednoduche-vsetky kontakty zrusit ..
Preruš všetky kontakty s bývalým. Načo to siliť? Vy dvaja ste spolu skončili a určite pri jeho povahe nebudete môcť byť nikdy len priatelia. Nechápem prečo naňho vôbec reaguješ, je to jeho problém, že je žiarlivý, nie tvoj. Chápem, že mu nechceš ublížiť, ale takto bude on ubližovať tebe - a zrejme si s tým nerobí také starosti ako ty, pravda? Nechaj ho tak, vymaž si ho odvšadiaľ, vyhýbaj sa mu a budeš mať kľud ;-)
citové vydieranie... nič mu nepíš, zmeň číslo a budeš mať pokoj.
lost
hej to mas teda pravdu.ak tym myslis ze by som mala byt aj ja taka ze ma on uz nebude trapit a bude mi jedno co je snim tak asi taka budem lebo snazila som sa byt dobra ale nepomohlo to tak to asi tak aj spravim...
napisal by som "ked si taky dobry v citani mysle na dialku, nepovies mi kam pojde menovy par EUR/USD v najblizsich dnoch?" resp o nieco neskor/alebo
"ked si myslis, ze ti chcem ublizit, tak ti tu myslienku nebudem brat, mysli si co chces, ... co narobim ked nepocuvas na fakty"
A neviem preco ta to stve :)
rozisli ste sa ?
rozisli..
ved predsa taketo veci mal(i ste) riesit pocas vztahu :)
aj ja mam rad svojich rodicov, lenze..
- ked si chcu rozleptat pluca cigaretami, tak prosim, kludne natiahnu aj kyselinu, nebude ma to trapit, su dospeli a svojpravny, a nebudem im kazit ich zmysel zivota..
- kebyze mam byvalu, nech sa hoci aj zabije a hodi to na mna, nebudem jej je sny brat, ak sa chce zabit, urobi to tak citak a ked nie, tak co blbne :D
to su take dva extremy, ktore by som kludne aplikoval aj na tvoj pripad, ak by som bol ty ..
A ak obzvlast napisal "mal som ta rad" tak je to divne, ked mu to teraz prekaza, vsimni si to L v slove "maL" , ale to mozno bude len preklep :D
nemal by Ťa tak psychicky vydierať, nenechaj sa citovo vydierať!!!! napíš mu jednoznačne a na rovinu, že ho máš rada, ale že ho už neľubíš, nech Ti dá svätý pokoj a hotovo.