blondinka hovori blondinke bola som na tehotenskom teste a druha sa jej pyta a ake tam boli otazky?
na rozveselenie
nie nemam .ja vtipy skoro vzdy zabudnem,pockaj som si spomenula ale neviem presne
dik,jupi,hod nieco aj ty!
Mne sa strasne pacil ten o 3 stroskotancoch.Heha,nemas este nejaky?
to s tymi spermiami fakt dobre bolo!!:)
Idu si 2 spermie "svojou cestou"a hovori jedna druhej:"Ty,pocuvaj,nezda sa ti,ze ideme nejako dlho?"
A ta druha jej nato:"Ty hlupana,ved ideme dole krkom!"
Sedia dve blondinky v reštaurácii.
Jedná vraví:,,Prosím si dve kávy,,.
A druhá:,,A ja tiež,,
Jéééééj Zbožňujem vtipy o blondínkach.
Kto dajaký viete šup sem s nm:)))
xi xi xi
Zastavi kamion na cervenu,k vodicovi pribehne blondina a zatuka na okienko.Vodic ho stiahne a blondinka na neho:Volam sa Maria,idem za vami a celou cestou stracate naklad!Vodic kyvne hlavou,zasvieti zelena!Na dalsej krizovatke sa scena opakuje.Na tretej cervenej to vodic nevydrzi vystupi z kamiona, zatuka na okienko auta blondinky a ked ho blondina stiahne, tak hovori:Ja som nejaky Juraj, ja zima, sme v Stropkove a sypem sol na cestu!
Heha...tak toto nemá chybu, už som sa dávno tak nezasmiala.....parááááááááda
Traja stroskotanci doplávajú na ostrov. Najprv si myslia, že je opustený, ale potom zistia, že sú na ňom ľudožrúti. Náčelník stroskotancom hovorí:
"Necháme vás žiť, ale musíte splniť jednu úlohu. Chodťe do lesa a prineste 10 kusov z jedného druhu ovocia."
Tak idú do lesa. Príde prvý a nesie jablká. Náčelník hovorí:
"Tak a teraz si ich napchaj do zadku, ale nemôžeš sa ani smiať, ani plakať." Strčí ci prvé a začne plakať. Zjedia ho. Príde druhý a nesie čučoriedky. Dá si prvú, druhú...deviatu a začne sa rehotať. Zjedia ho. Na druhom svete sa pýta prvý druhého:
"Prečo si sa začal smiať? Veď si mohol žiť."
A druhý na to:
"Vieš, keď som zbadal toho tretieho ako nesie tie ananásy..."