Ahojte. Zaujímalo by ma, čo sa deje v tele človeka do hodiny po smrti..
Ci ked človek umrie, tak čo sa deje s krvou, kedy stuhne?? Alebo zostane aká je, len necirkuluje?? A mozog?? A podobne ine veci..ak viete aj link na nejaký článok na nete alebo dačo take, hodte mi typ.
Diki.
Telo človeka po smrti
dede
..tak ja neviem ,kde to hladat (pod cim) ....skus rigor mortis mozno nieco najdes
No vidím, že sa tu na tom fajne bavite:D ale ja važne by som chcel vediet, ako je to s telom po fyzickej stránke po smrti.
blondula
vedˇ prave preto nechavaju 3dni človeka v marnici a až potom pochovaju.Aby mali istotu že ten človek je mrtvy.Lebo sa stavalo v minulosti že pochovali človeka a on sa prebral.
lost, kym zomries, urcite budu mobily, ktore zachytia signal aj pod zemou a nebudes musiet riesit kabliky.
No signal by sa dal poriesit kablikom na povrch snad :D
Inac pri predstave, ze sa prebudim v hrobe a ze "joooo! mam mobil! idem ich vystrasit haaahaaa" a potom ... "ziadna siet" www.nooooooooooooooo.com
dokelu, blondula, aj mna to uz napadlo. hej, dajme si po smrti pre istotu prerezat zily.
fíha, tak s tým signálom som to nedomyslela...do kelu...
hádam "lost" niečo poradí :)
alebo beriem nápady aj od iných
alee vobec vam nevadi , ze hlboko pod zemou mobil mozete mat..ale signal nebude:-)
uz davno som sa tak nepobavila ako na tejto teme :D